Με κλειστά τα μάτια, άκουγε ο Ντόναλντ Τραμπ την Στόρμι Ντάνιελς, να καταθέτει στο δικαστήριο για την προσωπική τους σχέση, με την πορνοστάρ να πετάει ατάκες «φωτιά» και να αποκαλύπτει λεπτομέρειες ακόμη και για την Μελάνια Τραμπ και την σχέση της με τον σύζυγό της. 

H Στόρμι Ντάνιελς μπήκε στην δικαστική αίθουσα ντυμένη στα μαύρα, ενώ σύμφωνα με τον Guardian, ζήτησε από το δικαστήριο να χρησιμοποιούν το ψευδώνυμο που απέκτησε ως πορνοστάρ, αντί του κανονικού της ονόματος (Στέφανι Κλίφορντ). Με ελαφρά τρεμάμενη φωνή ξεκίνησε την κατάθεσή της.

H Ντάνιελς περιέγραφε την καριέρα της ως εξωτική χορεύτρια γελώντας και μιλώντας στους δικαστές «σαν να μιλούσε σε φίλους» περιγράφει ο Guardian, ενώ πριν αρχίσει να μιλάει για τον Τραμπ, είπε πως ξεκίνησε την καριέρα της στις ερωτικές ταινίες «τρομαγμένη» στα 23 της χρόνια.

Κατά την διάρκεια της κατάθεσή της, αναφέρθηκε και στην στιγμή που βρέθηκε στο κρεβάτι του μεγιστάνα, χαρακτηρίζοντας την ως μία «πολύ σύντομη» εμπειρία, ενώ αποκάλυψε ότι μόλις την γνώρισε ο Τραμπ, την συνέκρινε με την κόρη του, λέγοντας ότι του την θυμίζει γιατί είναι «ξανθιά, έξυπνη και όμορφη σαν κι αυτήν».

Ξεκινώντας την αναφορά της στον Τραμπ, είπε αρχικά ότι λεπτομέρειες για την σχέση τους υπάρχουν στο βιβλίο που έχει γράψει, ενώ όταν την ρώτησε η πρόεδρος του δικαστηρίου αν έχει μιλήσει δημόσια για την σχέση της με τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο, επιβεβαίωσε πως το έχει κάνει. Είπε επίσης πως η πρώτη τους γνωριμία ήταν σε ένα τουρνουά γκολφ επωνύμων τον Ιούλιο του 2006, σε μία «σύντομη πρώτη γνωριμία».

Συγκεκριμένα, είπε πως του συστήθηκε ως «ηθοποιός και σκηνοθέτης» και εκείνος της απάντησε: «σκηνοθετείς κιόλας; Πρέπει να είσαι έξυπνη».

Η Ντάνιελς σχολίασε μάλιστα πως εκείνη τη περίοδο ο Τραμπ ήταν «στην ίδια ηλικία ή μεγαλύτερος από τον πατέρα μου».

Οταν της ζητήθηκε να τον δείξει στο δικαστήριο για να επιβεβαιωθεί πως μιλά για το ίδιο πρόσωπο, χωρίς να γυρίσει να τον κοιτάξει είπε με αυτοπεποίθηση: «μπλε σακάκι, δεύτερος στο τραπέζι»…

Ο Τράμπ σύμφωνα με τα λεγόμενά της, την κάλεσε για δείπνο, κάτι που της το μετέφερε ο σωματοφύλακάς του, Κιθ Σίλερ κι αυτή είπε πως αρνήθηκε.

Αφού άλλαξε γνώμη, οδηγήθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου του Τραμπ, όπου αυτός, είπε στο δικαστήριο, την περίμενε με σατέν πιτζάμες. 

«Ξέρει ο κύριος Χέφνερ (ιδιοκτήτης του Playboy) ότι του έκλεψες τις πιτζάμες;» ισχυρίστηκε πως του είπε και του ζήτησε να ντυθεί, κάτι που «αποδέχτηκε με ευγένεια».

Στη συνέχεια της έκανε ερωτήσεις επί προσωπικού, αλλά και για το αν κάνει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ.

Τραμπ σε Ντάνιελς: «Με την Μελάνια κοιμόμαστε σε χωριστά δωμάτια»

Η Ντάνιελς έκανε άλλη μια αποκάλυψη για τον Ντόναλντ Τραμπ όσον αφορά την Μελάνια Τραμπ. Κατά την διάρκεια της πρώτης του συνάντησης, η πορνοστάρ αναφέρθηκε στην σύζυγο του μεγιστάνα λέγοντας πως είναι πολύ όμορφη. Ο Τραμπ τότε της απάντησε (όπως είπε η Ντάνιελς στο δικαστήριο) ότι «δεν κοιμόμαστε καν στο ίδιο δωμάτιο».

H Ντάνιελς είπε πως ο Τραμπ κατά την διάρκεια της συνάντησής τους την χαστούκισε στα οπίσθια, με τον πρώην αμερικανό πρόεδρο να πετάγεται και να σχολιάζει πως λέει «μαλ@@@ες»

Πώς περιέγραψε η Ντάνιελς το σεξ με τον Τραμπ: «Πολύ σύντομο»

Η Ντάνιελς μετά από μία ολιγόλεπτη διακοπή, περιέγραψε την στιγμή που έκανε σεξ με τον Τραμπ.

«Βγήκα από το μπάνιο και τον βρήκα να έχει πάρει… πόζα στο κρεβάτι. Σκέφτηκα ότι μόνη μου έβαλα τον εαυτό μου σε αυτή τη δύσκολη θέση και δεν ήξερα τι να κάνω. Η πρόθεσή του ήταν ξεκάθαρη από τη στιγμή που είχε μείνει με το εσώρουχο. Στάθηκε ανάμεσα σε μένα και την πόρτα, χωρίς ωστόσο να είναι απειλητικός. Δεν πίεσε καταστάσεις, το αντίθετο. Αφού κάναμε σεξ, δεν μπορούσα να βάλω τα παπούτσια μου γιατί έτρεμα. Εφυγα όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Είπα σε ελάχιστο κόσμο ότι κάναμε σεξ γιατί πραγματικό ντρεπόμουν που δεν το σταμάτησα» ανέφερε η Ντάνιελς, που όταν ρωτήθηκε για το αν της ζητήθηκε από τον Τραμπ να μείνει μυστική η συνεύρεσή τους, είπε πως «όχι, δεν μου το ζήτησε».

Τόνισε πως ουδέποτε ένιωσε απειλή από τον πρώην αμερικανό πρόεδρο, αναφέροντας ως «πολύ σύντομη» την διάρκεια του σεξ μαζί του.

«Ημουν στο κρεβάτι με τα ρούχα και τα παπούτσια σε “ιεραποστολική στάση” κοιτάζοντας το ταβάνι. Δεν φορούσε προφυλακτικό και δεν είπε λέξη γι’ αυτό» περιέγραψε

Η κατάθεσή της είναι σε εξέλιξη…