Home / Ψυχαγωγία / Γρηγόρης Γκουντάρας: Η απάντηση στη Super Κική και το «καρφί» της Κατερίνας Καινούργιου για γνωστό παρουσιαστή
Γρηγόρης Γκουντάρας: Η απάντηση στη Super Κική και το «καρφί» της Κατερίνας Καινούργιου για γνωστό παρουσιαστή
Τετάρτη, 17.4.2024, 12:06
Zappit@ZAPPIT_

“Δεν νομίζω ότι υπάρχουν σιχαμένα πρόσωπα στην τηλεόραση εκτός από ένα που μου έρχεται τώρα στο μυαλό”.

Με ευθείες βολές κατά των προσώπων που στελεχώνουν το πάνελ του «Super Κατερίνα» μίλησε η Super Κική μέσα από το YouTube. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας έδωσε τη δική του απάντηση στους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε η γνωστή influencer εναντίον του, ενώ και η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στο μεταξύ τους περιστατικό που περιέγραψε στο ίδιο βίντεο η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

«Υπάρχουν κάποιοι σιχαμένοι στην εκπομπή της Καινούργιου. Αυτός ο Γρηγόρης Γκουνάρας, ας πούμε, πιάνει πολύ χώρο. Πρέπει να έχει μεγάλο συμβόλαιο», σχολίασε χαρακτηριστικά η Super Κική.

«Δεν μπορεί να αρέσεις σε όλους τους ανθρώπους. Αυτή μπορεί να με βλέπει και να με θεωρεί σιχαμένο. Καθένας μπορεί να έχει όποια άποψη θέλει. Εγώ μιλώντας για τη Super Κική πάντα σχολιάζω τα λεγόμενά της, δεν αναφέρομαι σε προσωπικά της θέματα», απαντά ο παρουσιαστής του Alpha.

«Εμένα δεν με προσβάλλει αυτό, είναι η άποψή της», επισημαίνει ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Όλοι μας έχουμε αντιπάθειες με τηλεοπτικά πρόσωπα αλλά σιχαμένο δεν νομίζω ότι μπορεί να σε πει κάποιος εσένα. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν σιχαμένα πρόσωπα στην τηλεόραση εκτός από ένα που μου έρχεται τώρα στο μυαλό… και μοιάζει και το όνομα», σχολίασε από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου, αφήνοντας αιχμές για γνωστό παρουσιαστή.

«Εγώ πάντα μιλάω με ευαισθησία για εκείνη εδώ στην εκπομπή. Δεν υπήρχε περίπτωση να μιλήσω άσχημα για έναν άνθρωπο που ξέρω πόσο δύσκολα έχει περάσει», συμπλήρωσε στην απάντησή του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.