Γιώργος Λιανός: Η ανάρτηση της κόρης του, Αριάνας για τα γενέθλιά του

Τα γενέθλιά του γιόρτασε χθες (23/4) ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος έγινε 47 ετών, καθώς ο γνωστός παρουσιαστής και τραγουδιστής γεννήθηκε στις 23 Απριλίου του 1977.

Ανάμεσα σε εκείνους που θέλησαν να του ευχηθούν και δημοσίως ήταν και η μεγάλη του κόρη Αριάνα, η οποία έκανε μία ανάρτηση με την μορφή του Instagram story στο προφίλ της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Στην δημοσίευσή της η μεγάλη κόρη του Γιώργου Λιανού ανέβασε κάποιες παλιές κοινές τους φωτογραφίες και έγραψε: «Χρόνια πολλά στον καλύτερο». Την ανάρτησή της αναδημοσίευσε και ο παρουσιαστής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Λιανός έχει αποκτήσει μία κόρη και δύο γιους, την Αριάνα, τον Ιάσωνα και τον Κωνσταντίνο, με την Ανθή Ανδροτσάκη και άλλη μία κόρη, την Βαλέρια, με την Κωνσταντίνα Καραλέξη.
Πηγή: Instagram/giorgoslianoss

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, μιλώντας για τα παιδιά του, είχε αναφέρει: «Σκέφτομαι πολλά και για τις σπουδές τους και για το μέλλον τους. Έχω αγωνίες και έχω και αυτή τη σκέψη ότι καλό θα ήταν να φύγουν από την Ελλάδα. Δεν μου αρέσει που την έχω αυτή τη σκέψη.

Θα ήθελα το σκεπτικό μου να είναι ότι να μείνετε εδώ πέρα και να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί και να είστε μια χαρά. Κάτι το οποίο συμβαίνει σε χώρες του εξωτερικού. Βγαίνεις έξω ας πούμε και πιάνεις μια δουλειά τυπική, όχι κάτι που φέρνει εκατομμύρια και ξέρεις ότι έχεις κάποιες βάσεις σε υγεία, σε ασφάλεια και ότι υπάρχει και αξιοκρατία».
Πηγή: Instagram/giorgoslianoss

«Εύχομαι το μέλλον αυτής της χώρας να με διαψεύσει. Το σύντομο μέλλον όμως, μην περιμένουμε 100 χρόνια για να αλλάξει κάτι», είχε σημειώσει.
Πηγή: Instagram/giorgoslianoss