ΝΑΥΠΛΙΟ – Τροχαίο στην Επαρχιακή οδό Άργους – Ναυπλίου, στο ύψος της στροφής του παλιού εργοστασίου της ΡΕΑ στην Τίρυνθα, χωρίς ευτυχώς σοβαρό τραυματισμό του οδηγού. Γύρω στις 3:30 μετά το μεσημέρι, ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του προσέκρουσε σε στύλο οδικής σήμανσης και σταμάτησε στη δεξιά άκρη του δρόμου, στην κατεύθυνση προς το Ναύπλιο και παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, ο οδηγός τραυματίστηκε πολύ ελαφρά. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Τροχαία και η Πυροσβεστική που επενέβησαν, διευκόλυναν την κυκλοφορία και απομάκρυναν το όχημα, γιατί στο σημείο που είχε ακινητοποιηθεί υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να προξενηθεί ακόμα μεγαλύτερο ατύχημα. Για το συμβάν επελήφθη η Τροχαία Ναυπλίου. (Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον δήμο Αλεξάνδρειας στη Βέροια, το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου.
Συγκεκριμένα, στο Νησέλι, οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να καρφωθεί σε περίφραξη μονοκατοικίας, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι ο οδηγός του αυτοκινήτου, ενώ προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημίες στο όχημα και την περίφραξη του σπιτιού.
Τα αίτια του ατυχήματος ερευνώνται.

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.