Για το επεισόδιο με τον δημοτικό σύμβουλο μίλησε ο αντιδήμαρχος Νίκαιας μέσα από το Τζάνειο.

Ο Λευτέρης Χατζηπαυλίδης μίλησε στο Mega για την «απρόκλητη», όπως τη χαρακτήρισε, επίθεση που δέχτηκε, διευκρινίζοντας ότι ο δημοτικός σύμβουλος δεν τον γρονθοκόπησε, αλλά του έριξε κουτουλιά και μάλιστα μέσα στον χώρο του ειρηνοδικείου, μπροστά στη σύζυγό του.

«Ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες και αυτός μου επιτέθηκε απρόκλητα. Δεν ένιωσα καλά, είχα αιμορραγία και ζαλάδες. Κάλεσα το ΕΚΑΒ και την αστυνομία» είπε αρχικά ο αντιδήμαρχος Νίκαιας.

Οι δύο άνδρες ανήκουν σε διαφορετικές παρατάξεις και οι αντιδικίες είναι συχνό φαινόμενο για θέματα του δήμου, ωστόσο ο αντιδήμαρχος είπε ότι οι δυο τους ήταν παλιά συμμαθητές και φίλοι.

«Εν τω μεταξύ, ήταν και συμμαθητής μου. Γνωριζόμαστε από παλιά».

Περιγράφοντας τη στιγμή της επίθεσης, ο Λευτέρης Χατζηπαυλίδης είπε: «Εφερε το πρόσωπό του μπροστά μου και άρχισε να με προκαλεί, λέγοντας ”έλα κάτω, έλα κάτω να τα πούμε”, και μου έδωσε κουτουλιά. Μου ανέβηκε η πίεση, είμαι και καρδιοπαθής» είπε.

Ο αντιδήμαρχος Νίκαιας, αφού πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, αναμένεται να πάει να καταθέσει μήνυση σε βάρος του δημοτικού συμβούλου, ο οποίος αναζητείται.

Καταδικαστέα χαρακτήρισε ο δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη την επίθεση σε βάρος του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών.

Ο Κωνσταντίνος Μαραγκάκης, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει: «Καταδικάζω με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την πράξη βιαιοπραγίας κατά του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας από δημοτικό σύμβουλο αντιπολιτευόμενης παράταξης. Η βία, και πολύ περισσότερο όταν αυτή εκδηλώνεται από ανθρώπους που εκλέχτηκαν για να υπηρετήσουν τα συμφέροντα των πολιτών και της πόλης, προσβάλλει κάθε ανθρώπινη αξία. Ο αντιδήμαρχος περιθάλπεται στο Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά και η υγεία του εξελίσσεται καλώς».