Αμαλία Κωστοπούλου: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της στην Αφρική με τον σύντροφό της

Η Αμαλία Κωστοπούλου το τελευταίο διάστημα έχει γίνει ιδιαίτερα δραστήρια στα social media, όπου δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου που εδώ και αρκετά χρόνια μένει στο Λος Άντζελες φαίνεται πως περνάει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, αφού πλέον φαίνεται πως έχει πατήσει στα πόδια της, κάνοντας τα όνειρά της πραγματικότητα, ενώ παράλληλα έχει βρει και τον έρωτα στο πρόσωπο ενός γοητευτικού νεαρού.

Η Αμαλία Κωστοπούλου πλέον, δεν διστάζει να μοιραστεί και δημόσια τον έρωτά της, αφού αρκετά συχνά δημοσιεύει και φωτογραφίες με τον αγαπημένο της. Αυτό το διάστημα το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται στην Αφρική και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές.

Η Αμαλία, ως λάτρις των social media έχει μοιραστεί αμέτρητες φωτογραφίες και βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους, δίνοντάς μας μια μικρή γεύση από όσα κάνουν εκεί.

Όπως θα δεις, οι δυο τους δεν παρέλειψαν να κάνουν σαφάρι και να δουν από κοντά άγρια ζώα, με την Αμαλία Κωστοπούλου να φωτογραφίζεται στα σε απόσταση αναπνοής από τις τίγρης.