Χωρισμός – βόμβα στην ελληνική σόουμπιζ, καθώς το απόγευμα της Παρασκευής 26/04 έγινε γνωστό πως η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος χωρίζουν μετά από 6 χρόνια γάμου και μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας.

Διαβάστε επίσης! Αθηνά Οικονομάκου: Τα 10 χρόνια κοινής πορείας, οι 2 γάμοι, τα παιδιά & το διαζύγιο “βόμβα” (Photos)

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό μέσα από μια ανακοίνωσε που εξέδωσε η οποία ανέφερε: “Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας. Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα. Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας.

Αθηνά Οικονομάκου: Η τελευταία ανάρτηση με τον Φίλιππο Μιχόπουλο στο Instagram

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι πολύ ενεργή στα social media και πολλές φορές μέσα από το Instagram μοιραζόταν στιγμιότυπα με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.  

Η τελευταία ανάρτηση που έκανε μαζί του ήταν στις 6 Οκτωβρίου του 2023, όταν γιόρταζαν την πέμπτη επέτειο του γάμου τους και τότε τίποτα δεν προμήνυε τον χωρισμό τους.

Η ηθοποιός ανήρτησε ένα στιγμιότυπο από την after wedding φωτογράφιση και έγραψε στη λεζάντα:  «06/10/2018 … Happy Wedding Anniversary my love @feeltheflownow …σαν χθες μου φαίνεται. Πότε πέρασαν 5 χρόνια???».