Home / Ψυχαγωγία / Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω και να βγάλω γλυκύτητα – Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω και να βγάλω γλυκύτητα – Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παρασκευή, 19.4.2024, 01:59
Zappit@ZAPPIT_

“Αν μια γυναίκα δεν κουβαλάει εγκέφαλο και ψυχή, δεν είναι ποτέ όμορφη” διευκρινίζει, παράλληλα, η Έλλη Στάη.

Την Έλλη Στάη συνάντησε ο Σταύρος Θεοδωράκης το βράδυ της Πέμπτης, στα πλαίσια του νέου επεισοδίου για την εκπομπή «Πρωταγωνιστές» στον Alpha, ανάμεσα σε άλλες επώνυμες κυρίες. Σε αυτή τη συζήτηση, μεταξύ άλλων, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων μίλησε με ειλικρίνεια για την ομορφιά μιας γυναίκας τόσο στον χώρο της δημοσιογραφίας όσο και ευρύτερα ενώ παραδέχθηκε πως άργησε η ίδια να βγάλει γλυκύτητα στη μικρή οθόνη.

Πιο συγκεκριμένα, η Έλλη Στάη εκμυστηρεύτηκε στον συνάδελφο της πως «η ομορφιά και η νεότητα είναι προφανές ότι δεν άνοιγε ντε και καλά τις πόρτες. Με την ομορφιά φαντάζομαι πως δεν εννοείς μόνο την όψη αλλά και όλο αυτό που κουβαλάει μια όμορφη παρουσία. Κι αν δεν κουβαλάει εγκέφαλο και ψυχή, δεν είναι ποτέ όμορφη. Ανεγκέφαλη ομορφιά δεν υπάρχει, αποκλείεται. Δεν είναι η ομορφιά που θεωρώ εγώ και πιστεύω ότι είναι και μια ομορφιά που δεν διαρκεί».

«Μια όμορφη γυναίκα χωρίς περιεχόμενο δεν εκπέμπει ομορφιά, κατά τη δική μου γνώμη, δεν εκπέμπει γοητεία ντε και καλά και δεν εκπέμπει ερωτισμό. Σίγουρα αυτό δεν μπορεί να διαρκέσει γιατί πόσες φορές έχουμε πει «ωραία μάτια με βλέμμα αγελάδας». Αυτό νομίζω ότι είναι κάτι που η σημερινή εποχή το χαλάει γιατί περνάει μέσα από ένα φίλτρο ομοιομορφίας».

«Πέρασαν αρκετά χρόνια για να ισορροπήσω και να βγάλω την γλυκύτητα και της γυναίκας και του χαρακτήρα που είμαι. Δηλαδή ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή. Και αυτό το έκανα επίτηδες μέχρι να περάσουν πολλά χρόνια, 15 – 20 χρόνια, για να έρθει η χαλάρωση» συμπλήρωσε, επίσης, η Έλλη Στάη σε αυτή τη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha.