Home / Ψυχαγωγία / Άση Μπήλιου για Ελένη Μενεγάκη: «Το σύμπαν την καλεί να κάνει κάτι διαφορετικό»
Άση Μπήλιου για Ελένη Μενεγάκη: «Το σύμπαν την καλεί να κάνει κάτι διαφορετικό»
Πέμπτη, 18.4.2024, 17:36
Zappit@ZAPPIT_

“Θα έπρεπε να μπει στη διαδικασία να το ξανασκεφτεί πραγματικά αν θα πρέπει να ξανακάνει το ίδιο” σημείωσε η Άση Μπήλιου.

Η Άση Μπήλιου σχολίασε την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega, κάνοντας τις δικές της αστρολογικές προβλέψεις για το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας και τα μηνύματα που της δίνει το σύμπαν.

«Είναι το χρονικό ενός προαναγγελθέντος χωρισμού. Στα γενέθλιά της ήταν η έκλειψη που φέρνει εκπλήξεις. Θεωρώ ότι το έχει καιρό τώρα επεξεργαστεί το πως θα είναι. Οι εκλείψεις δείχνουν αλλαγές που πολλές φορές δεν θέλουμε γιατί μας δημιουργούν στρες πόσω μάλλον όταν εκπροσωπείς ένα σταθερό ζώδιο όπως ο Σκορπιός. Σιχαίνονται τις αλλαγές, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα αλλάξουν ποτέ. Είναι μία μικρή κρίση μέσα τους. Υπάρχουν ζώδια που προσαρμόζονται εύκολα» είπε αρχικά η Άση Μπήλιου.

«Τελειώνει ένας συγκεκριμένος κύκλος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ξαναδουλέψει, δεν το πιστεύω. Αυτό που την καλεί το σύμπαν να κάνει είναι κάτι διαφορετικό. Θα έπρεπε να μπει στη διαδικασία να το ξανασκεφτεί πραγματικά αν θα πρέπει να ξανακάνει το ίδιο. Είναι σε φάση να κάνει αλλαγές. Ξέρω το ωροσκόπιό της, συνεργαστήκαμε 10 χρόνια» τόνισε η αστρολόγος.