Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη των γονιών του δίχρονου αγοριού που έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση σκύλου στη Ζάκυνθο. Λίγο αργότερα, με εντολή εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι. Ads Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ζευγάρι –που έχει ακόμη δύο παιδιά– είχε φύγει για να προμηθευτεί είδη για το σπίτι. Όταν επέστρεψαν λίγο μετά το μεσημέρι, το παιδί ξέφυγε της προσοχής τους και κατευθύνθηκε προς το δέντρο όπου ήταν δεμένο το πίτμπουλ. Το σκυλί του επιτέθηκε, προκαλώντας τα θανατηφόρα τραύματα.
«Με φώναξε η μικρή μου κόρη και έτρεξα αμέσως… αυτό θυμάμαι μόνο. Πάει το παιδάκι μου», δήλωσε συντετριμμένος ο πατέρας στον Alpha.
Περιέγραψε επίσης ότι ο σκύλος ήταν αδέσποτος και τον είχαν πάρει για να μην δημιουργηθούν προβλήματα στο χωριό: «Τον είχαν πετάξει και λέγανε ότι θα φάει τα ζώα. Τον πήρα για να έχει κάπου να μείνει και αυτός μου έφαγε το παιδί μου. Το παιδί μου με είδε, μου χαμογέλασε και μετά έκλεισε τα μάτια του», είπε συγκλονισμένος. Ads Ο σκύλος βρίσκεται υπό την παρακολούθηση κτηνιάτρου.
