Βίκυ Σταυροπούλου για τη Δανάη Μπάρκα: «Δεν θα υπήρχε ποτέ περίπτωση στη ζωή μου να πάρω κάποιον τηλέφωνο και να του πω “πάρ’ την στη δουλειά”»
Καλεσμένη στο πλατό του «Στούντιο 4» ήταν σήμερα η Βίκυ Σταυροπούλου, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τα αρνητικά σχόλια που γίνονται για τη Δανάη Μπάρκα, αναφορικά με το ότι βρίσκει δουλειά γιατί έχει ως «μέσο» την μητέρα της.
«Η Δανάη από τότε που βγήκε από τη σχολή, μέχρι και που της ήρθε η ευκαιρία για την παρουσίαση στο Mega, δηλαδή από τα 20 μέχρι τα 27 της, έπαιζε κάθε χρόνο στο θέατρο. Να σας πω βέβαια, γιατί το ακούω συνέχεια, τι να πεις… Σας διαβεβαιώ ότι δεν θα υπήρχε ποτέ περίπτωση στη ζωή μου να πάρω κάποιον τηλέφωνο και να του πω “πάρε τη Δανάη στη δουλειά”, ποτέ. Θα μπορούσα να το κάνω για οποιοδήποτε άλλο παιδί, αλλά για τη Δανάη ντρέπομαι. Το λέω γι’ αυτούς που λένε ότι έχει μέσο τη μαμά της», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Σταυροπούλου.
Παράλληλα, η Βίκυ Σταυροπούλου αναφέρθηκε και στην αντίδρασή της όταν η κόρη της της ανακοίνωσε ότι της έγινε πρόταση να αναλάβει το πρωινό του MEGA. «Πάγωσα. Σφίχτηκε το στομάχι μου Και με ηρέμησε ο Χρήστος ο Χατζηπαναγιώτης που μου είπε “άσε το παιδί να το κάνει κι ας φάει τα μούτρα της”».