Η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού και η ισοπαλία της ΑΕΚ στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, έφεραν μία απίθανη τριπλή ισοβαθμία, στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League, μία αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου.
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν στην Τούμπα (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο ΠΑΟΚ “σάρωσε” με 3-0 τον Λεβαδειακό στην Τούμπα και μαζί με τον Ολυμπιακό, που είχε νικήσει χθες (14/03/26) με το ίδιο σκορ τον ΟΦΗ στην Κρήτη, “έπιασαν” την ΑΕΚ στην πρώτη θέση της Super League, μετά την απώλεια βαθμών της Ένωσης, με το 2-2 στην έδρα του Ατρομήτου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Οι τρεις ομάδες είναι πλέον πολύ πιθανό να ξεκινήσουν από την ίδια… αφετηρία τα πλέι οφ για τον τίτλο του πρωταθλητή, με τον Παναθηναϊκό να συμπληρώνει το “καρέ”, αλλά να έχει μείνει πίσω τους στο -11, μετά και την ισοπαλία με 0-0 κόντρα στον Παναιτωλικό, λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με την Μπέτις στους “16” του Europa League.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο 14 Μαρτίου
ΟΦΗ – Ολυμπιακός 0-3
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πανσερραϊκός – Άρης 0-0
ΑΕΛ Novibet – Αστέρας Τρίπολης 1-1
Κυριακή 15 Μαρτίου
Κηφισιά – Βόλος 2-0
ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός 3-0
Ατρόμητος – ΑΕΚ 2-2
Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 0-0
1. ΠΑΟΚ 572. Ολυμπιακός 573. AEK 574. Παναθηναϊκός 465. Λεβαδειακός 396. Άρης 307. Ατρόμητος 298. ΟΦΗ 299. Βόλος 2810. Κηφισιά 2711. Παναιτωλικός 2512. ΑΕΛ Novibet 2213. Αστέρας Τρίπολης 1714. Πανσερραϊκός 16
Κυριακή 22 Μαρτίου 2026
Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός
Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός
ΑΕΚ – Κηφισιά
Άρης – ΟΦΗ
Βόλος – ΠΑΟΚ
Λεβαδειακός – Ατρόμητος
Ολυμπιακός – ΑΕΛ Novibet
*Κοινή σέντρα στις 19:00
