website analysis Βαρουφάκης για Τσίπρα / Έκανε οντισιόν στο «Παλλάς» με τον ίδιο διαλυμένο θίασο – Epikairo.gr

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο Γιάνης Βαρουφάκης την παρουσίαση βιβλίου του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη», το βράδυ της Τετάρτης, αναφερόμενος σε «οντισιόν με τον ίδιο θίασο».

«Από το 2015 που έκανε κουρελόχαρτο τη δημοκρατική εντολή, για να προσχωρήσει στην ολιγαρχία και την τρόικα, υπάρχει μια… σταθερότητα. Είναι υπερήφανος γι’ αυτό που έκανε. Από τότε έχει γράψει και 750 σελίδες ερωτική επιστολή στην ολιγαρχία, τώρα έκανε και οντισιόν στο “Παλλάς” για να του δώσουν ξανά τον ρόλο ενός εκ των δύο δελφίνων της εξουσίας εκ μέρους της ολιγαρχίας» ανέφερε ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25, μιλώντας στο Kontra News.

Διαβάστε επίσης: Τσίπρας / Το αρχηγικό κόμμα φέρνει ταρακουνήματα σε Αριστερά, Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ

Όπως σημείωσε: «Θέλει να γίνεται ένα παιχνίδι, μια εναλλαγή μεταξύ δύο προσώπων, αυτό που λέγαμε κάποτε δικομματισμό».

Για τις παρουσίες των πρώην συντρόφων του στο Παλλάς, σχολίασε: «Έμαθα ότι ήταν όλος ο θίασος που διέλυσε ο κ. Τσίπρας. Η κ. Αχτσιόγλου, ο κ. Φάμελλος, ο κ. Χαρίτσης. Το ερώτημα είναι γιατί διέλυσε τον θίασο; Για να τον ξαναστήσει λειψό;».

«Να δούμε το κόμμα το οποίο θα φτιάξει τι θα πει», πρόσθεσε, ενώ σχολίασε πως το «σουφλέ δεν μπορεί να φουσκώσει για δεύτερη φορά».

Σχολίασε επίσης και την αναφορά σε «πατριωτική εισφορά» από τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως «είναι σαν λέει στους χορηγούς του “δώστε και κάτι, ρε παιδιά”». «Οταν έβαζε 24% ΦΠΑ στο πλαίσιο τρίτου μνημονίου, όλα εκείνα τα χαράτσια, αυτοί δεν ήταν πατριωτικοί φόροι;», διερωτήθηκε.