1 ώρα πριν
Τραγωδία με οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία: Αποσωληνώθηκε ο τρίτος τραυματίας Σύνοψη από το Αποσωληνώθηκε ο 20χρονος τραυματίας του πολύνεκρου τροχαίου με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία, με την κατάσταση της υγείας του να παρουσιάζει βελτίωση και να αναπνέει μόνος του.Ο 20χρονος Κώστας έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα και αντιμετωπίζει πρόβλημα στη σπονδυλική στήλη, καθώς έχουν μετακινηθεί δύο σπόνδυλοι στον αυχένα.Αρχικά οι γιατροί είχαν δώσει το πράσινο φως για τη μεταφορά του στην Ελλάδα, ωστόσο χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργείο λόγω οιδήματος. Ο χρόνος αποθεραπείας παραμένει άγνωστος. Το AI widget του enikos.gr δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του AI Launchpad των FT, το οποίο υποστηρίζεται από το GNI. Το κείμενο της σύνοψης ελέγχεται από έμπειρους δημοσιογράφους. Enikos Newsroom 09:16, Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2026 κοινωνία Aποσωληνώθηκε ο τραυματίας του πολύνεκρου τροχαίου με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που παρέμεινε στη Ρουμανία.
Ο 20χρονος Κώστας έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα και έχει πρόβλημα στη σπονδυλική στήλη, καθώς έχουν μετακινηθεί δύο σπόνδυλοι στον αυχένα.
Αρχικά οι γιατροί είχαν δώσει το πράσινο φως ώστε να μεταφερθεί και εκείνος στην Ελλάδα, ωστόσο στη συνέχεια είδαν το οίδημα και αποφάσισαν ότι είναι αναγκαίο να μπει στο χειρουργείο.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που επικαλείται το Mega, τα πράγματα πηγαίνουν καλά, αφού ο ασθενής αποσωληνώθηκε και αναπνέει μόνος του.
Άγνωστος παραμένει ο χρόνος αποθεραπείας, ενώ ακόμη οι γιατροί δεν μπορούν να πουν το πότε θα επιστρέψει στην Ελλάδα. ΠΑΟΚ ΤΡΟΧΑΙΟ Μοιράσου το: Κίνηση: Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στον Κηφισό – Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό Μισθοί: Ποιοι εργαζόμενοι θα δουν από σήμερα αυξήσεις – Δείτε αναλυτικά παραδείγματα «Βιολάντα»: Σήμερα οι κηδείες της Βασιλικής Σκαμπαρδώνη και της Ελένης Κατσαρού
«Βιολάντα»: Στο μικροσκόπιο όλες οι άδειες του εργοστασίου – Οι καταθέσεις του ιδιοκτήτη, του υπεύθυνου βάρδιας και του τεχνικού ασφαλείας
