Η ποδοσφαιρική αναμέτρηση μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (10/12) στη συχνότητα του MEGA, στο πλαίσιο του Champions League, δίνοντας στο κανάλι ικανοποιητικά αλλά όχι αρκετά νούμερα τηλεθέασης για να εξασφαλίσει την πρωτιά στην prime time ζώνη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Εκεί ο “Άγιος Έρωτας” του Alpha “εκμεταλλεύτηκε” την ευκαιρία και “σκόραρε” με 20,7% στο δυναμικό κοινό (18-54), ενώ και το “Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι” κράτησε ψηλά τον πήχη με 15,7%.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Στο 15% η τηλεθέαση για τον ποδοσφαιρικό αγώνα στο MEGA και στο 10,3% για το “Τότε και Τώρα” του ΣΚΑΪ. Διψήφια τα ποσοστά για το Grand Hotel (10%) και σχεδόν διψήφια για το GNTM (9,9%).
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο τελευταίος κύκλος για τα “Παιχνίδια Εκδίκησης” συγκέντρωσε 7,7% και τα υπόλοιπα προγράμματα της prime time κινήθηκαν μεταξύ 3,2-1,8%.
Παρόμοια η εικόνα και στο γενικό σύνολο, όπου οι σειρές μυθοπλασίας του Alpha τερμάτισαν στην κορυφή με 23,6% και 17,7%. Στο 17,5% “έκλεισε” ο αγώνας του Champions League και τρεις μονάδες χαμηλότερα το Grand Hotel. Στο 8,5-10% οι σειρές “Παιχνίδια Εκδίκησης” και “Τότε και Τώρα” αλλά και το νέο επεισόδιο του GNTM.
2-2,5% τηλεθέαση κατέγραψαν οι μετρήσεις για ΟΡΕΝ και ΕΡΤ1.
Άγιος Έρωτας – 20,7%Το Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι – 15,7%Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι – 15%Τότε και Τώρα – 10,3%Grand Hotel – 10%GNTM – 9,9%Παιχνίδια Εκδίκησης – 7,7%Real View – 3,2%Καλά θα πάει κι αυτό – 2,1%Το παιδί – 1,8%
Άγιος Έρωτας – 23,6%Το Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι – 17,7%Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι – 17,5%Grand Hotel – 14,3%Παιχνίδια Εκδίκησης – 9,7%Τότε και Τώρα – 8,8%GNTM – 8,4%Real View – 2,5%Το παιδί – 2,2%Καλά θα πάει κι αυτό – 2,1%
Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!
*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.
