Συγκλονισμένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας – Μπήκαν διαρρήκτες σπίτι του
Σάββατο, 5 Ιουλίου 2025, 6:37 μμ
ΒΙΝΤΕΟ
Στιγμές οργής βιώνει ο Γρηγόρης Γκουντάρας, καθώς διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του στο Λαγονήσι σημερα το μεσημέρι κάνοντας τα πάντα άνω κάτω, ενώ έκλεψαν και πολύτιμα προσωπικά αντικείμενα.
Ο ίδιος, εμφανώς συγκλονισμένος, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου καταγράφει τις εικόνες καταστροφής μέσα στο σπίτι του. Όπως φαίνεται, οι δράστες το έχουν κυριολεκτικά λεηλατήσει, αφήνοντας πίσω τους χάος.
Με τρεμάμενη φωνή και έντονα φορτισμένος συναισθηματικά, ο δημοσιογράφος ακούγεται να λέει: «Τομάρια… Κλέψατε τους κουμπαράδες των παιδιών μου και το ρολόι που μου έκανε δώρο ο πατέρας μου», εκφράζοντας την πίκρα και την αγανάκτησή του για την απώλεια αντικειμένων με μεγάλη συναισθηματική αξία για αυτόν.
“ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ κάποια καλόπαιδα μέρα μεσημέρι στην καρδιά του Λαγονησίου μπήκαν,λεηλάτησαν,βίασαν το σπίτι,την ψυχή και την οικογένεια μας … Δεν έχω λόγια …” έγραψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στη λεζάντα του βίντεο.