Κυριακή14.12.2521:38
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Ζωή Κρονάκη και στον Τάσο Ιορδανίδη, την Κυριακή, όταν βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής “Καλημέρα είπαμε;” στην ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η εντυπωσιακή ηθοποιός αναφέρθηκε στην απώλεια του αγαπημένη της πατέρα που συσπείρωσε ακόμα περισσότερο την οικογένεια της.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ειδικότερα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως “είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια, με την αδελφή και την μητέρα μου. Από όταν έφυγε και ο μπαμπάς, είμαστε οι τρεις μας ουσιαστικά. Τώρα θα κλείσουν 11 χρόνια από όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου. Ήταν όμως και πολύ ξαφνικό, έτσι όπως έγινε, οπότε αυτό μας συσπείρωσε λίγο γιατί βρεθήκαμε όλες σοκαρισμένες με το πως έγινε όλο αυτό”.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
“Είμαστε όμως μια δεμένη οικογένεια, ναι. Και τα παιδιά με την μαμά μου, δηλαδή την γιαγιά τους, που θεωρητικά λες “μεγάλα παιδιά, τώρα, 20 χρονών”. Την παίρνουν όμως τηλέφωνο, πάνε και την βλέπουν και μας αρέσει να βγαίνουμε έξω όλοι μαζί”.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
“Θέλω να πω πως έχουμε κρατήσει αυτό το κομμάτι της οικογένειας, το δεμένο. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό, ειδικά στις μέρες μας που όλα είναι λίγο σκρολαριστά και φεύγουν. Οπότε ο πυρήνας της οικογένειας νομίζω πως είναι πιο σημαντικός από ποτέ” συμπλήρωσε, ακόμα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου στη νέα τηλεοπτική της εμφάνιση στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ.
Πηγή εικόνας: NDP Photo
