website analysis Super 3: «Υπάρχει ενδιαφέρον από δισεκατομμυριούχο για τον Άρη, σύντομα θα χτυπήσει το τηλέφωνο του Καρυπίδη» – Epikairo.gr

Σε μία μεγάλη αποκάλυψη προχώρησε ο Super 3 σε εκπομπή του, κάνοντας λόγο για σοβαρό ενδιαφέρον δισεκατομμυριούχου επενδυτή για ν’ αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Άρης.

Μάλιστα, οι οργανωμένοι των κιτρινόμαυρων ανέφεραν ότι ήδη έχει πραγματοποιηθεί μία τηλεδιάσκεψη με τον εν λόγω επιχειρηματία, που εξέφρασε την πρωτοβουλία να μιλήσει με εκπροσώπους του Ερασιτέχνη.

Ο Super 3 εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η επαφή με τον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος κατέχει τις μετοχές, θα επιδιωχθεί σύντομα, με στόχο να μετουσιωθεί το ενδιαφέρον σε πράξη ενώ ειπώθηκε χαρακτηριστικά πως ”σύντομα θα χτυπήσει το τηλέφωνο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ προκειμένου να υπάρξει πρόταση για εξαγορά της ομάδας”.

Σε άλλα θέματα, οι οργανωμένοι εξέφρασαν τη στήριξή τους προς το πρόσωπο του Μανόλο Χιμένεθ και στάθηκαν στην ανάγκη βελτίωσης της καθημερινότητας στην ομάδα ώστε να μπορέσει να αλλάξει η εικόνα της, υπό τις οδηγίες του Ανδαλουσιανού τεχνικού.

Τέλος, κάλεσαν τον κόσμο του Άρη να δώσει μαζικό «παρών» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το ερχόμενο Σάββατο (29/11, 19:30), για τον κρίσιμο αγώνα με την ΑΕΛ, τονίζοντας την υποχρέωση επιστροφής στα τρίποντα μετά από δύο και πλέον μήνες.