Η επιδρομή drones προκάλεσε ζημιές σε πολυκατοικίες, και σε υποδομές, ιδίως ενεργειακές, ανέφερε από την πλευρά του μέσω Telegram ο Όλεχ Κίπερ, επικεφαλής της περιφερειακής στρατιωτικής διοίκησης, διευκρινίζοντας πως προκλήθηκαν πυρκαγιές.
Russian Drone Strike Damages Multi Story Building in Odesa, Ukraine. pic.twitter.com/MLEe52yerQ
— Defence Index (@Defence_Index) December 31, 2025
Αρχική / Κόσμος Ρωσική επιδρομή στην Οδησσό – Τέσσερις τραυματίες, ανάμεσά τους τρία παιδιά (Βίντεο) Δυο παιδιά 8 και 14 ετών και νήπιο 7 μηνών τραυματίστηκαν· άνδρας 42 ετών σε σοβαρή κατάσταση, δήλωσε ο επικεφαλής της περιφερειακής στρατιωτικής διοίκησης
06:08, 31.12.2025 Your browser does not support the audio element.
Δυο παιδιά 8 και 14 ετών και νήπιο 7 μηνών τραυματίστηκαν· άνδρας 42 ετών βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με τον κ. Λισάκ.
Η επιδρομή καταγράφτηκε εν μέσω κλιμάκωσης των εντάσεων μεταξύ του Κιέβου και της Μόσχας, παρά τις αμερικανικές και ουκρανικές διαβεβαιώσεις πως σημειώθηκε πρόοδος στις συνομιλίες ενόψει συμφωνίας που θα μπορούσε να βάλει τέλος στον πόλεμο που ξέσπασε όταν ο ρωσικός στρατός εισέβαλε στην Ουκρανία πριν από σχεδόν τέσσερα χρόνια.
Horror in Odesa right now.
russian terrorists are attacking the city. A Shahed hits a high-rise building.
This is not the front line.
These are homes. Civilians. Families. This is russia’s war. pic.twitter.com/gBzHZn4Zfc
— UAVoyager🇺🇦 (@NAFOvoyager) December 30, 2025
Το Κίεβο τόνισε χθες πως δεν υπάρχουν αποδείξεις για την κατηγορία της Μόσχας για ουκρανική επιδρομή με drones εναντίον κατοικίας του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, ενώ η Ρωσία διεμήνυσε πως θα σκληρύνει περαιτέρω τη στάση της στις συνομιλίες.
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι παράλληλα ανήγγειλε χθες συνάντηση με ηγέτες κρατών που βοηθούν την Ουκρανία την 6η Ιανουαρίου στη Γαλλία, έπειτα από συνάντηση την 3η Ιανουαρίου συμβούλων για θέματα ασφαλείας των χωρών αυτών στην Ουκρανία.
