Η σκληρή ρήτρα εμπιστευτικότητας που υπέγραψε ο δήμος Αθηναίων -Γιατί ο δήμαρχος δεν εμφανίζεται σε κανένα πλάνο, τι έγινε μόλις μπήκε στο κτίριο ο χολιγουντιανός ηθοποιός

Δείτε φωτογραφίες από την είσοδο του Μπραντ Πιτ στο μέγαρο του δήμου Αθηναίων
Δείτε βίντεο από την άφιξη του Μπραντ Πιτ
Το τεχνικό προσωπικό της παραγωγής βρίσκεται από νωρίς στον χώρο, μεταφέροντας διαρκώς εξοπλισμό στο πίσω μέρος του δημαρχείου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, σκηνές της ταινίας αναμένεται να γυριστούν στον χώρο του Ληξιαρχείου.
Παράλληλα, τα γυρίσματα που είχαν προγραμματιστεί στο υπόγειο πάρκινγκ του κτιρίου έχουν ήδη ολοκληρωθεί.
Υπενθυμίζεται ότι ο  Μπραντ Πιτ βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα για τις ανάγκες της νέας κινηματογραφικής παραγωγής. Αρχικά πραγματοποίησε γυρίσματα στην Ύδρα, όπου παρέμεινε για αρκετές ημέρες, ενώ ακολούθησε η Χαλκίδα, πριν η παραγωγή μεταφερθεί στο κέντρο της Αθήνας.
Το ενδιαφέρον τώρα επικεντρώνεται στην πλατεία Κοτζιά, κοντά στην Ομόνοια, όπου η ομάδα παραγωγής συνεχίζει τις προετοιμασίες για τις επόμενες σκηνές της ταινίας.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies
Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή