Πανελλήνιες 2026: Σε μαθήματα ειδικότητας εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ
Σήμερα Σάββατο, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ διαγωνίζονται στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2026 σε μαθήματα ειδικότητας, όπως Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Προγραμματισμός Υπολογιστών και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης. Οι εξετάσεις αρχίζουν στις 8:30, με υποχρεωτική προσέλευση έως τις 8:00, και θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2026.
EN Επιμέλεια: Στέλιος Μπαμιατζής ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ 07:33, Σάββατο 06 Ιουνίου 2026 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 07:34, Σάββατο 06 Ιουνίου 2026 Κοινωνία
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ Τα βασικά σημεία του άρθρου Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ διαγωνίζονται σήμερα Σάββατο στις Πανελλήνιες σε μαθήματα ειδικότητας. Τα μαθήματα στα οποία θα εξεταστούν είναι η Ηλεκτροτεχνία 2, το Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, ο Προγραμματισμός Υπολογιστών και η Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης. Οι εξετάσεις στα μαθήματα ειδικότητας θα συνεχιστούν μέχρι τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2026. Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του enikos.gr Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ διαγωνίζονται σήμερα Σάββατο στις Πανελλήνιες σε μαθήματα ειδικότητας.
Συγκεκριμένα, τα μαθήματα στα οποία θα εξεταστούν είναι:
Ηλεκτροτεχνία 2,
Αρχιτεκτονικό Σχέδιο,
Προγραμματισμός Υπολογιστών
και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.
Οι εξετάσεις αρχίζουν στις 8:30 και οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν προσέλθει στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 8:00.
Η διάρκεια εξέτασης είναι 3 ώρες, με εξαίρεση το μάθημα του Αρχιτεκτονικού Σχεδίου, που διαρκεί 4 ώρες.
Οι εξετάσεις στα μαθήματα ειδικότητας θα συνεχιστούν μέχρι τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2026. ΕΠΑΛ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ Κοινοποίηση άρθρου ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Φωτογραφία: Intime
