website analysis Οι τέσσερις ηχηρές απουσίες από την κοπή της πίτας του ΑΝΤ1 – Epikairo.gr

Το βράδυ της Τρίτης 17 Φεβρουαρίου ο όμιλος ΑΝΤ1 πραγματοποίησε την κοπή της πίτας, στο Έναστρον. Ήταν μια λαμπερή βραδιά, στην οποία παραβρέθηκαν όλα τα πρόσωπα του σταθμού… ή σχεδόν όλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τις 8 το βράδυ ξεκίνησαν οι αφίξεις για την κοπή της πίτας, στην οποία, ωστόσο, δεν έδωσαν το παρών τέσσερις παρουσιαστές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Ελένη Τσολάκη, ο Θάνος Κιούσης, ο Παναγιώτης Στάθης και ο Σάκης Τανιμανίδης δεν πέρασαν από το event. Βέβαια, φέτος υπάρχουν λόγοι συγκεκριμένοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ελένη Τσολάκη έπρεπε να βρίσκεται δίπλα στο μωράκι της, ο Θάνος Κιούσης και ο Σάκης Τανιμανίδης είχαν επαγγελματικές υποχρεώσεις εκτός Αθηνών, ενώ ο Παναγιώτης Στάθης βρίσκεται σε πένθος, καθώς το πρωί της Τρίτης έφυγε η μητέρα του από τη ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την εκδήλωση απουσίαζε και ο Αντώνης Κανάκης, καθώς εκείνη την ώρα ήταν στον αέρα του σταθμού με το Ράδιο Αρβύλα.

Κατά τ’ άλλα στη βραδιά έδωσαν το «παρών» όλοι οι παρουσιαστές ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, όπως ο Νίκος Χατζηνικολάου, η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Γιώργος Λιάγκας, ο Τέρενς Κουίκ, η Κατερίνα Καραβάτου, η Αφροδίτη Γραμμέλη, ο Πέτρος Κωστόπουλος, η Δέσποινα Καμπούρη, η Έλλη Κοκκίνου κ.α.