Σάββατο14.03.2600:45

Την Modern Cinderella συνάντησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, το βράδυ της Παρασκευής, στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή “Cinderela Nights” που είδαμε στο πρόγραμμα του OPEN.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μεταξύ άλλων, δε, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε για την ενίσχυση των vidcasts στο Youtube τα τελευταία χρόνια εξηγώντας γιατί ο ίδιος δεν την θεωρεί εις βάρος της τηλεόρασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας παραδέχθηκε αρχικά πως “θα διαφωνήσω υπερβολικά πολύ με τον φίλο μου, τον Γιώργο Λιάγκα και είχα διαφωνήσει και πέρυσι, όταν το ‘χε πρωτοπεί, με το ότι “το Youtube είναι η φθηνή τηλεόραση”. Δεν είναι καθόλου φθηνή τηλεόραση το Youtube και μάλιστα όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια, με τα vidcasts τα πολύ οργανωμένα, όχι μόνο δεν αφαιρεί από αλλά προσφέρει σε περισσότερους ανθρώπους δουλειά”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

“Γιατί εσύ που θα κάνεις ένα στούντιο ή ο Fipster, που ‘χει κάνει μια εταιρεία, άνθρωποι που ‘χουν ρίξει λεφτά σ’ αυτό, απασχολούν κάποιους ανθρώπους. Αγοράζουν κάμερες και φώτα. Το ότι δεν έχουν τα δικά μας φώτα, εδώ, που κάνουν 100.000 και έχουν άλλα που κάνουν 10.000, δεν μειώνει την αξία. Για μένα το φθηνό είναι στην ποιότητα, δεν είναι στο κόστος.

“Επίσης, δεν συμφωνώ με τον φίλο μου, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που δεν θέλει να παίζουμε στις εκπομπές αποσπάσματα από το Youtube. Διαφωνώ γιατί πολλές φορές στο Youtube μπορεί να γίνει κάτι πάρα πολύ ωραίο. Επίσης, μπορεί κάποιον να τον συμπαθείς ή να τον αντιπαθείς αλλά όχι επειδή είναι στο Youtube” πρόσθεσε, ακόμα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στη βραδινή εκπομπή του OPEN.

“Έχω μόνο μια ένσταση που είναι αρκετοί οι οποίοι λένε “δεν θα ‘θελα ποτέ να κάνω εκπομπή στην τηλεόραση, την σιχαίνομαι” και πολλοί καταλήγουν σ’ αυτήν”.

Πηγή εικόνας: NDP Photo