Κύπρος: Νέος συναγερμός στο Ακρωτήρι – Ήχησαν σειρήνες για τρίτη φορά μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ
Νέος συναγερμός σήμανε πριν απο λίγο στο Ακρωτήρι στην Κύπρο, με τις σειρήνες να ηχούν για τρίτη φορά μέσα σε λίγες ώρες.
Το μήνυμα που στάλθηκε από τις Βρετανικές Βάσεις: «Μόνο για τους κατοίκους του Ακρωτηρίου: Υπάρχει συνεχιζόμενη απειλή για την ασφάλεια. Παρακαλείστε να παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους και να μην μετακινηθείτε μέχρι νεωτέρας επίσημης ανακοίνωσης. Απομακρυνθείτε από τα παράθυρα και καλυφθείτε πίσω ή κάτω από σταθερά, συμπαγή έπιπλα. Παρακαλείστε να περιμένετε περαιτέρω οδηγίες».
«Σε σχέση με την ενεργοποίηση προληπτικών μέτρων ασφαλείας λίγο νωρίτερα στις Βρετανικές Βάσεις του Ακρωτηρίου, διευκρινίζεται ότι δεν έχει εντοπιστεί οποιαδήποτε απειλή και ως εκ τούτου έχουν λήξει.
Η ενεργοποίηση των πρωτοκόλλων ασφαλείας και η ήχηση σειρήνων πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο προληπτικών μέτρων. Οι αρμόδιες αρχές συνεχίζουν να παρακολουθούν στενά την κατάσταση στο πλαίσιο των καθιερωμένων διαδικασιών» αναφέρει σε ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.
#ΤΩΡΑ Σε σχέση με την ενεργοποίηση προληπτικών μέτρων ασφαλείας λίγο νωρίτερα στις Βρετανικές Βάσεις του Ακρωτηρίου, διευκρινίζεται ότι δεν έχει εντοπιστεί οποιαδήποτε απειλή και ως εκ τούτου έχουν λήξει.
Η ενεργοποίηση των πρωτοκόλλων ασφαλείας και η ήχηση σειρήνων…
— Λετυμπιώτης Κων/νος (@letymbiotis) March 5, 2026 ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Αζερμπαϊτζάν: Ποινική έρευνα για την επίθεση με drones στο Ναχιτσεβάν – Το Μπακού κατηγορεί το Ιράν για «τρομοκρατική ενέργεια» Ρωσία: Η κυβέρνηση θα συζητήσει σύντομα την διακοπή των εξαγωγών φυσικού αερίου στην Ευρώπη Ισραήλ: Ετοιμάζεται να επιτεθεί σε βαθιά θαμμένες βάσεις πυραύλων – Η δεύτερη φάση της επιχείρησης κατά της Τεχεράνης Καλιφόρνια: Συνελήφθη η Μπρίτνεϊ Σπίαρς για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ
