website analysis Κομοτηνή / Άνοιξε το δάπεδο ταβέρνας και βρέθηκαν στο κενό – Epikairo.gr

Στο κενό βρέθηκαν οι θαμώνες ταβέρνας στον οικισμό της Πανδρόσου, στην Κομοτηνή, το μεσημέρι του Σαββάτου,, όταν τμήμα του δαπέδου υποχώρησε. Ads Όπως αναφέρει το fonirodopis.gr, στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ συνολικά εννέα άτομα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Οι επτά εξ αυτών αποχώρησαν, αφού έλαβαν τις πρώτες φροντίδες, ενώ στο νοσοκομείο παρέμειναν ένας 69χρονος, ο οποίος υπέστη κάταγμα στα πλευρά, και μία 61χρονη για παρακολούθηση. Ads Οι υπόλοιποι πελάτες είναι καλά στην υγεία τους, παρά το σοκ που υπέστησαν.
Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη των δύο ιδιοκτητών της ταβέρνας, 28 και 35 ετών, για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης από αμέλεια και θα οδηγούνται το πρωί της Κυριακής (22/2) στον Εισαγγελέα.