Κατάρρευση μπαλκονιού στο Λαύριο: «Δεν έχω συνέλθει ακόμα από το σοκ» – Συγκλονίζουν οι δύο γυναίκες που σώθηκαν από θαύμα
Συγκλονιστικά είναι τα βίντεο ντοκουμέντα από τη στιγμή της πτώσης μπαλκονιού στο Λαύριο, όπου δύο γυναίκες σώθηκαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, πριν από την κατάρρευση.
Παράλληλα, και δεύτερη γυναίκα φαίνεται πως είχε άγιο καθώς, όπως αποτυπώνεται στο βίντεο, δευτερόλεπτα πριν την κατάρρευση, εξέρχεται από το φαρμακείο το οποίο λειτουργούσε στο ισόγειο του κτιρίου και κατευθύνεται στο αυτοκίνητό της, το οποίο στην πορεία φαίνεται να καταπλακώνεται από τα μπάζα.
«Μπήκα μέσα στο φαρμακείο να πάρω κάτι και βγαίνοντας πήγα να μπω μέσα στο αυτοκίνητό μου, απλώνω το χέρι μου για να ανοίξω την πόρτα και εκείνη την ώρα άκουσα έναν τεράστιο κρότο και άρχισα να τρέχω. Δεν έχω συνέλθει ακόμη από το σοκ», είπε η γυναίκα στο Star.
Η δεύτερη γυναίκα, ανέφερε στο ίδιο τηλεοπτικό μέσο πως «ήταν θαύμα πραγματικά. Περίμενα τον άντρα μου και εκείνη τη στιγμή ακούω θόρυβο και αυτό με έσωσε. Κοίταξα πάνω και βλέπω το τεράστιο κομμάτι να πέφτει και προσπάθησα με όλη μου τη δύναμη να κάνω ένα βήμα να γλιτώσω. Έπεφταν πέτρες, έχω χέρια και πόδια γρατζουνισμένα».
