Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: Ξανά στο κόκκινο η Δυτική Ελλάδα την Δευτέρα
Ο καιρός των επόμενων ημερών σύμφωνα με την πρόγνωση από τον Σάκη Αρναούτογλου.
Newsroom
23:11
22 Νοεμβρίου 2025
Ο Σάκης Αρναούτογλου ανέλυσε την πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ημέρες μέσα από το δελτίο του στο YouTube.
Αύριο, Κυριακή 23 Νοεμβρίου, αναμένεται συννεφιά κυρίως στις ορεινές περιοχές της βορειοδυτικής Ελλάδας, χωρίς όμως σημαντικά φαινόμενα, παρά μόνο λίγες τοπικές βροχές. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται λόγω του κορεσμένου εδάφους από προηγούμενες βροχοπτώσεις, καθώς ακόμα και μικρή βροχόπτωση μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Στο ανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη θα εκδηλωθούν σύντομες μπόρες και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, έως 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία στα ορεινά θα φτάσει έως τους 4°C, με γενικότερη ψύχρα στο Αιγαίο και τα δυτικά. Στην ανατολική Ελλάδα, στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη, οι μέγιστες θερμοκρασίες θα κυμανθούν μεταξύ 15 και 20°C.
Τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου, ο καιρός θα παραμείνει γενικά ήπιος, τουλάχιστον μέχρι το βράδυ, όταν αναμένεται νέα κακοκαιρία στα δυτικά της χώρας, στην Κέρκυρα και την Ήπειρο, με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Ισχυρές βροχοπτώσεις θα εκδηλωθούν στη βορειοδυτική Ελλάδα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, όπου συνιστάται προσοχή. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι και σχετικά ασθενείς.
Την Τρίτη 25 Νοεμβρίου, ο άστατος καιρός θα συνεχιστεί στη δυτική και βορειοδυτική Ελλάδα, καθώς και στο ανατολικό Αιγαίο και τη βόρεια Κρήτη, με φαινόμενα που θα διαρκέσουν έως το βράδυ της Τετάρτης. Στην ορεινή Ήπειρο και τη Μακεδονία ενδέχεται να σημειωθούν οι πρώτες χιονοπτώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση.
