Η 45χρονη Σταυρούλα Λεβεντάκη και ο ενοικιαστής της στα Χανιά
Περισσότερες από 24 ώρες αφού αγνοούνταν, τελικά εντοπίστηκε ο Σκοπιανός ενοικιαστής της Σταυρούλας Λεβεντάκη, ο οποίος είναι και ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση εξαφάνισης της 45χρονης από τα Χανιά, η οποία αγνοείται εδώ και 20 μέρες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο άνδρας εντοπίστηκε από τις αρχές το βράδυ της Παρασκευής (19.06.2026). Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αστυνομικοί εντόπισαν τον ενοικιαστή μέσα σε αυτοκίνητο, κοντά στο σπίτι και τον συνέλαβαν για ναρκωτικά. Κρυβόταν μόνος του στην περιοχή Αγιά Χανίων.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με πληροφορίες του Star, τα στελέχη των Εγκληματολογικών Ερευνών, εντόπισαν κηλίδες αίματος σε δύο συγκεκριμένα σημεία μέσα στο σπίτι του ενοικιαστή.
Οι κηλίδες που βρέθηκαν πάνω στην τηλεόραση φαίνεται ότι ανήκουν στη Σταυρούλα Λεβεντάκη. Μάλιστα, οι αστυνομικοί πήραν στα εργαστήρια ακόμη και τη σφουγγαρίστρα του ενοικιαστή, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έγινε προσπάθεια καθαρισμού και αλλοίωσης στοιχείων, ενώ ο έλεγχος δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Βασικός ύποπτος είναι ο ενοικιαστής της 45χρονης, με καταγωγή από τη Βόρεια Μακεδονία, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί από χτες το απόγευμα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Σκοπιανός ενοικιαστής της 45χρονης, ο οποίος έχει ήδη καταθέσει περισσότερες από δύο φορές για την εξαφάνιση, ωστόσο, το απόγευμα της Πέμπτης που οι αρχές τον αναζήτησαν, συνειδητοποίησαν ότι ο άνδρας δεν βρισκόταν στο σπίτι του.
