Κυριακή25.01.2619:45
Την “κατάρα” των ευρωπαϊκών μεταλλίων βάλθηκε να… σπάσει η Εθνική Ελλάδος με την ομάδα των ανδρών στο πόλο και τα κατάφερε περίφημα, το βράδυ της Κυριακής, στον μικρό τελικό του Βελιγραδίου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ειδικότερα, η ελληνική αποστολή με προπονητή τον Θοδωρή Βλάχο κλήθηκε να παλέψει με την αποστολή της Ιταλίας για να βρεθεί στο βάθρο με το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Με αυτοπεποίθηση και σαφή υπεροχή από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, λοιπόν, η Εθνική Ελλάδος “βούλιαξε” την αντίπαλο της και έβαλλε πλώρη για το μόνο μετάλλιο που της έλειπε από τη συλλογή της. Το μετάλλιο σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κι αυτό μιας και η ομάδα των ανδρών στο πόλο έχει κατακτήσει μετάλλιο ήδη σε Παγκόσμια Υγρού Στίβου, Ολυμπιακούς Αγώνες, World League, World Cup και Μεσογειακούς Αγώνες αλλά… δεν είχε ανέβει ποτέ στο βάθρο ενός ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Κάτι δηλαδή που συνέβη, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το βράδυ της Κυριακής όταν και η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου υπερίσχυσε της Ιταλίας, 5 – 12 στο τελικό σκορ, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο σ’ αυτόν τον μικρό τελικό στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης του Βελιγραδίου.
Πηγή εικόνας: Eurokinnisi
