website analysis Ελίνα Παπίλα: «Ό,τι και να κάνω σήμερα η Σοφία Μουτίδου είναι μπροστά μου» – Το σχόλιο για τον Απόστολο Γκλέτσο στο Real View – Epikairo.gr

Τετάρτη05.11.2521:30

Με ιδιαίτερα χαρούμενη διάθεση ξεκίνησαν οι τέσσερις παρουσιάστριες την τρίτη εκπομπή του «Real View» στο Open, αφήνοντας πίσω την αιφνιδιαστική αποχώρηση του Απόστολου Γκλέτσου από το προηγούμενο επεισόδιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Σοφία Μουτίδου, η Έλενα Χριστοπούλου, η Ελίνα Παπίλα και η Δάφνη Καραβοκύρη μπήκαν στο πλατό με χιούμορ και θετική ενέργεια, δείχνοντας πως η ομάδα συνεχίζει ακάθεκτη. «Μάλλον έδωσα πολλή ένταση και κουράστηκα… Κάπως σαν να έφυγε ένα κύμα από πάνω μου», σχολίασε η Σοφία Μουτίδου, αναφερόμενη στη χθεσινή ένταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την πλευρά της, η Ελίνα Παπίλα τόνισε με χιούμορ πως «η Σοφία σήμερα είναι παντού, στην τηλεόραση, στα sites, στα social, και… δίπλα μου», δίνοντας τόνο αυτοσαρκασμού στο ξεκίνημα της εκπομπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγο αργότερα, η ομάδα σχολίασε το επεισόδιο με την πρόεδρο του Μεξικού που παρενοχλήθηκε σεξουαλικά μπροστά στην κάμερα δείχνοντας ψυχραιμία. Η Σοφία Μουτίδου τότε είπε: «Όχι, όσο εγώ με τον Γκλέτσο χθες, που ήμουν ψύχραιμη», με την Έλενα Χριστοπούλου να της απευθύνεται: «Εσύ ήμουν αμίμητη στην ψυχραιμία σου».