Εκτός λειτουργίας για μια ώρα το Netflix στην πρεμιέρα του Stranger Things
Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2025, 12:59 μμ
Κατέρρευσε για μία ώρα περίπου το Netflix κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της 5ης σεζόν του Stranger Things, το βράδυ της Τετάρτης 26 Νοεμβρίου. Το κοινό της streaming πλατφόρμας ξαφνικά έχασε τη δυνατότητα πρόσβασης, μόλις κυκλοφόρησαν τα πρώτα τέσσερα επεισόδια της πολυαναμενόμενης τελευταίας σεζόν.
«NETFLIX, ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ, ΦΙΛΕ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ», «ΘΕΕ ΜΟΥ, NETFLIX, ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΟ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ», είναι μερικά από τα χιλιάδες σχόλια για το πρόβλημα, το οποίο, ωστόσο, δεν διήρκησε για πολύ.
«Ορισμένα μέλη αντιμετώπισαν ένα σύντομο πρόβλημα με τη ροή σε τηλεοπτικές συσκευές, αλλά η υπηρεσία αποκαταστάθηκε για όλους τους λογαριασμούς μέσα σε πέντε λεπτά», δήλωσε εκπρόσωπος του Netflix. Ενώ λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα, ο ένας από τους δύο αδερφούς-δημιουργούς της σειράς, ο Ross Duffer, είχε γράψει σε story στο Instagram ότι «το Netflix αύξησε το bandwith του κατά 30% για να μην κρασάρει». Από ό,τι φάνηκε, πάντως, αυτό δεν ήταν αρκετό!
