Αρκετά προβλήματα προέκυψαν από την κακοκαιρία των τελευταίων ωρών σε όλο το εύρος του Δήμου Αγρινίου, με τις ορεινές περιοχές να δοκιμάζονται περισσότερο.
Χιόνια, πτώσεις δέντρων και μεγάλες ποσότητες νερού προξένησαν αρκετά ζητήματα και απαιτήθηκε η παρέμβαση του μηχανισμού του Δήμου Αγρινίου για να δοθούν λύσεις.
Ο αντιδήμαρχος Γιάννης Βασιλείου σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα εκφράζει την ικανοποίησή του για την συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων, από την οποία και δόθηκαν λύσεις στα ζητήματα που ανέκυψαν.
Αναλυτικά, αναφέρει:
«Σήμερα η μέρα τα είχε όλα. Χιόνια στη Λαμπίρι. Αποκλεισμένη η Κυρά Βγένα από κατολισθήσεις. Αποκλεισμένα τα Σιδηρα από πεσμένα δέντρα. Προβλήματα σε ρέμα στην Μεγάλη Χώρα. Με οργάνωση και αρκετή δουλειά όταν τελειώνει η μέρα και έχεις αποκαταστήσει όλα τα προβλήματα νιώθεις απλά ικανοποιημένος. Γιατί τελικά τίποτε δεν είναι τυχαίο. Σε συνεργασία με την πολιτική προστασία, τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων και το προσωπικό της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Αγρινίου δώσαμε πρόσβαση και λύσαμε τα οποία προβλήματα μας δημιούργησε η κακοκαιρία».
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:
