Δεν χωράει ο ανθρώπινος νου τη νέα τραγωδία που «γράφτηκε» στην άσφαλτο στο Αγρίνιο. 21χρονος νεαρός απανθρακώθηκε στο όχημα που οδηγούσε, μετά από σφοδρή μετωπική σύγκρουση, την περασμένη νύχτα.
Τραγικός ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 5-7-25 στην εθνική οδό, στο ύψος του πρώην πολυκλαδικού.
Μετά από τη σύγκρουση Ι.Χ. επιβατικού με βαν, το Ι.Χ. έπεσε σε χαντάκι και έπιασε φωτιά με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο νεαρός οδηγός του, Θανάσης Καφρίτσας, 21 ετών και να απανθρακωθεί.
Η συνοδηγός κατάφερε να βγει από το φλεγόμενο όχημα ελαφρά τραυματισμένη. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές και αστυνομικές δυνάμεις, ενώ για αρκετή ώρα η εθνική οδός παρέμενε κλειστή και στα δυο ρεύματα.
Η τοπική κοινωνία πενθεί τον τραγικό θάνατο ενός νέου παλικαριού. Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο Νοσοκομείο Αγρινίου.
Οι γονείς του, αμφότεροι νοσηλευτές, κλήθηκαν για την αναγνώριση του παιδιού τους στον χώρο εργασίας τους.
Ο αδικοχαμένος νέος ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό και εργατικό παιδί. Απασχολούνταν ως ψυκτικός ενώ είχε ενεργό ενασχόληση και με την πυγμαχία, έχοντας μάλιστα αρκετές διακρίσεις.
Από τις Αρχές ενεργούνται έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος. Η συνεπιβάτιδα του νεαρού βγήκε από το όχημα με ελαφρά τραύματα ενώ προληπτικά διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο τα άτομα που επέβαιναν στο βαν.