website analysis Αγρίνιο: «Ο Θανάσης έκανε την πρακτική του για να πάρει πτυχίο» λέει θεία του 21χρονου που απανθρακώθηκε στο τροχαίο – Epikairo.gr

Ο 21χρονος Θανάσης που ανασύρθηκε απανθρακωμένος στο τροχαίο στο Αγρίνιο

Η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι του νεαρού βρίσκονται σε κατάσταση σοκ ενώ κανείς τους ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν θα ξαναδεί τον αγαπημένο τους Θανάση που βρήκε τραγικό θάνατο στο τροχαίο στο Αγρίνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το δυστύχημα που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Αγρινίου σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο ύψος του Πολυκλαδικού στο Αγρίνιο, συγκρούστηκε με βαν, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε ένα χαντάκι. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το όχημα που πήρε φωτιά κατάφερε να βγει η συνοδηγός του 21χρονου, ενώ ο ίδιος εγκλωβίστηκε και απανθρακώθηκε από τις φλόγες που τύλιξαν το ΙΧ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τα όσα λέει η στενή συγγενής του αδικοχαμένου αγοριού, ο 21χρονος έχει άλλα τρία αδέρφια δύο μικρότερα κοριτσάκια και έναν αδερφό μεγαλύτερο που σπουδάζει στην Πάτρα. «Οι γονείς του εργάζονται στο νοσοκομείο του Αγρινίου ως νοσηλευτές. Η μητέρα του στο αιματολογικό και ο πατέρας του στο ακτινολογικό. Είναι μια πολύ αγαπημένη και δεμένη οικογένεια. Τους περιμέναμε στην Πρέβεζα να περάσουμε μαζί της διακοπές τους καλοκαιριού. Το αυτοκίνητο πιθανόν να ήταν φίλου του καθώς το παιδί δεν είχε δικό του αυτοκίνητο». 

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 23:40 στο 71ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος και επέβαινε μια 17χρονη, με κατεύθυνση προς την Αμφιλοχία, εξετράπη, υπό συνθήκες που διερευνώνται, από την πορεία του, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με βαν, το οποίο οδηγούσε ένας 31χρονος και επέβαινε μια 27χρονη.

Στη συνέχεια του αυτοκίνητο του 21χρονου προσέκρουσε στις μεταλλικές μπάρες, πέρασε πάνω από αυτές, με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί φωτιά και να απανθρακωθεί ο νεαρός οδηγός που εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημά του.

Ο οδηγός του άλλου οχήματος συνελήφθη ενώ οι δύο κοπέλες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγοί και οχήματα έχουν τα απαραίτητα έγγραφα οδήγησης και κυκλοφορίας.

Προανάκριση για το δυστύχημα πραγματοποιεί η Τροχαία.