Σήμερα 15:47

Ο Άρης Μουγκοπέτρος αναμένεται να δικαστεί την Δευτέρα (31/8) στο Αυτόφωρο.

Άρης Μουγκοπέτρος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη σύλληψη - Είχα πιεί δύο ποτάκια παραπάνω

Ποινική δίωξη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, σε βαθμό πλημμελήματος ασκήθηκε από την εισαγγελία στον Άρη Μουγκοπέτρο ο οποίος συνελήφθη νωρίς το πρωί της Κυριακής να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.

Συγκεκριμένα, στις 09:05, στη συμβολή των οδών Μακρυγιάννη και Αθανασίου Διάκου, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γνωστός μουσικός. Στη συνέχεια, ο Άρης Μουγκοπέτρος υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, το οποίο έδειξε 0,63, με το προβλεπόμενο όριο να βρίσκεται στο 0,25.

Ο μουσικός αφέθηκε ελεύθερος και αναμένεται αύριο Δευτέρα (31/8) να δικαστεί στο Αυτόφωρο.

Σε δηλώσεις του έξω από την Ευελπίδων ο Άρης Μουγκοπέτρος δήλωσε: «Ήταν ένα λάθος μου, είχα πιει δύο ποτάκια παραπάνω».

Να σημειωθεί ότι για την παράβαση του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 1.375 ευρώ, ενώ αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης για 250 ημέρες ενώ του αφαιρέθηκαν και οι πινακίδες για 180 ημέρες.


Ειδήσεις σήμερα:

Ανατροπή σκάφους με 270 επιβαίνοντες βόρεια της Κύπρου – Δείτε βίντεο

Αττική: Επεισοδιακή σύλληψη 41χρονου – Μπήκε αντίθετα σε 9 μονοδρόμους και παραβίασε 7 φανάρια

Κύπρος – Το χρονικό της τραγωδίας: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον θάνατο του 76χρονου επιχειρηματία

  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)