Αμφιλοχία: Τραυματισμός 7χρονου σε ράμπα ΑμεΑ σε πλαζ – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ένα επτάχρονο παιδάκι τραυματίστηκε στα πόδια ενώ έπαιζε σε ράμπα πρόσβασης ΑμεΑ, τοποθετημένη σε πλαζ της Αμφιλοχίας. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Αγρινίου και στη συνέχεια στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών για περαιτέρω ιατρική φροντίδα, ενώ η Λιμενική Αρχή διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος. EN ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Άννα Δόλλαρη ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ 22:56, Παρασκευή 03 Ιουλίου 2026 Κοινωνία Πηγή: Agrinio Press
Ένα επτάχρονο παιδάκι τραυματίστηκε στα πόδια ενώ έπαιζε πάνω στη ράμπα πρόσβασης ΑμεΑ, η οποία ήταν τοποθετημένη σε πλαζ της Αμφιλοχίας.- Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα (3/7/2026), το μεσημέρι, και ο ανήλικος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Αγρινίου.- Στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών, ενώ η προανάκριση για τα αίτια διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Αμφιλοχίας.
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ
Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Τα βασικά σημεία του άρθρου
Ένα επτάχρονο παιδάκι τραυματίστηκε στα πόδια ενώ έπαιζε πάνω στη ράμπα πρόσβασης ΑμεΑ, η οποία ήταν τοποθετημένη σε πλαζ της Αμφιλοχίας.
Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα (3/7/2026), το μεσημέρι και αμέσως ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της περιοχής, Ο ανήλικος μεταφέρθηκε αρχικά με ιδιωτικό όχημα στο Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών, για την παροχή περαιτέρω ιατρικής φροντίδας.
Η προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Αμφιλοχίας, το οποίο υπάγεται στο Λιμεναρχείο Πρέβεζας.
Πηγή: Agrinio Press
Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS
Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
