Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2026, 3:01 μμ

Ο Κώστας Μπακογιάννης εξαπολύει επίθεση στον Χαρη Δούκα για το κυκλοφοριακό χάος χθες στο κέντρο της Αθήνας από τη διοργάνωση αγώνα δρόμου. “Οι δρόμοι της πόλης δεν πρέπει να κλείνουν εργάσιμες ημέρες και ώρες για κανένα λόγο” τονίζει σε ανάρτησή του στο Χ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναλυτικά ο Κώστας Μπακογιάννης έγραψε: “Χθες το βράδυ η Αθήνα έπαθε έμφραγμα.

Εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίοι εγκλωβίστηκαν εξαιτίας του κλεισίματος βασικών οδικών αρτηριών για έναν αγώνα δρόμου.

Στο δημοτικό συμβούλιο διαφωνήσαμε και καταψηφίσαμε τη συγκεκριμένη απόφαση.

Οι δρόμοι της πόλης δεν πρέπει να κλείνουν εργάσιμες ημέρες και ώρες για κανένα λόγο. Η καθημερινότητα των Αθηναίων, των εργαζομένων, των επαγγελματιών και των επισκεπτών δεν μπορεί να παραλύει.

Ασφαλώς όλες οι διοργανώσεις είναι ευπρόσδεκτες. Η ταλαιπωρία των Αθηναίων όμως δεν είναι”.

Χθες το βράδυ η Αθήνα έπαθε έμφραγμα.Εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίοι εγκλωβίστηκαν εξαιτίας του κλεισίματος βασικών οδικών αρτηριών για έναν αγώνα δρόμου.Στο δημοτικό συμβούλιο διαφωνήσαμε και καταψηφίσαμε τη συγκεκριμένη απόφαση.Οι δρόμοι της πόλης δεν πρέπει να κλείνουν… pic.twitter.com/7FFOgVx3E1— Kostas Bakoyannis (@KBakoyannis) June 24, 2026