Προμελετημένη θεωρούν τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών τη δολοφονία της άτυχης μητέρας δύο παιδιών και αστυνομικού από τον σύζυγό της, επίσης αστυνομικό το μεσημέρι της Δευτέρας στη Δράμα.
Ο δράστης και μετέπειτα αυτόχειρας, φαίνεται πως δεν μπορούσε να δεχθεί ότι η άτυχη Αντιγόνη τον είχε καταγγείλει ως επικίνδυνο για την σωματική της ακεραιότητα ζητώντας την ψυχιατρική του εξέταση. Ήταν αυτή η κίνηση, που πυροδότησε το μένος του αστυνομικού καθώς το ζευγάρι, βρισκόταν ήδη σε διάσταση εξαιτίας των απίστευτων εκδηλώσεων ζήλιας προς την άτυχη γυναίκα.
Η γυναίκα είχε αντιληφθεί πως ο εν διαστάσει σύζυγος της, είχε γίνει επικίνδυνος και απειλούσε την σωματική της ακεραιότητα. Εκείνη, έπραξε όσα όριζε ο νόμος. Τον κατήγγειλε στον ανώτερο της και εκείνος με την σειρά του, προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να κληθεί για ψυχιατρική εξέταση στον αρμόδιο υπηρεσιακό γιατρό της ΕΛ.ΑΣ. Μέχρι εκεί, τα πράγματα κύλησαν ομαλά. Ο ψυχίατρος, δεν κατάφερε να διαπιστώσει κάτι ύποπτο και επέτρεψε στον αστυνομικό να αποχωρήσει δίχως να ζητηθεί η αφαίρεση του υπηρεσιακού του όπλου.
Ο δράστης, που υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Δράμας, δεν μπορούσε να δεχθεί το «ρεζιλίκι» που …υπέστη πριν από σχεδόν μια εβδομάδα. Το μεσημέρι της Δευτέρας, πήγε στο σπίτι τους. Παραμένει άγνωστο εάν λογομάχησε με την εν διαστάσει σύζυγο του, πριν την σκοτώσει.
Ο ιατροδικαστής σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε ότι έχει δεχθεί 8 μαχαιριές το θύμα, ενώ διπλα της βρέθηκε το μαχαίρι με το οποίο ο σύζυγός της την δολοφόνησε.
Το θύμα είχε μαχαιρωθεί σε πλάτη και πλευρά, ενώ οι συνάδελφοί της όταν μετέβησαν στο σπίτι, σε υπόγειο χώρο, την εντόπισαν ημίγυμνη στο κρεβάτι. Να σημειωθεί πως στο αυτοκίνητο του δράστη και αυτόχειρα βρέθηκε ένας κάλυκας.
Του άνδρα με τον οποίο είχαν αποκτήσει δύο παιδιά. Το ένα ενήλικο, φοιτήτρια σε άλλη πόλη, το δεύτερο ένα ανήλικο αγόρι.
Τα δύο παιδιά της οικογένειας βρίσκονται στην αγκαλιά των συγγενών τους ενώ έχουν ενημερωθεί ειδικοί προκειμένου να τους παράσχουν κάθε είδους ψυχολογική συμπαράσταση. Σήμερα, αναμένονται οι νεκροτομές στις δύο σορούς, οι αστυνομικοί δεν αναμένουν και πολλά, μιας και έχουν όλα εκείνα τα ευρήματα που χρειάζονται για την υπόθεση. Ο δράστης και μετέπειτα αυτόχειρας φαίνεται πως το είχε σχεδιάσει στο μυαλό του. Δεν μπορούσε να αποδεχθεί πως η γυναίκα του, ζήτησε την ψυχιατρική του εξέταση.
Μαρτυρίες συγγενών και φίλων της άτυχης Αντιγόνης ανέφεραν πως τον τελευταίο καιρό ο δράστης είχε γίνει φορτικός, την ζήλευε σε υπερθετικό βαθμό. Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα έφτανε σε τέτοιο σημείο. Η Αντιγόνη όμως το κατάλαβε, έκανε αυτά που έπρεπε και πάλι, δεν κατάφερε να ξεγλιστρήσει από την μοίρα που είχε αποφασίσει να ορίσει ο ίδιος ο σύζυγος της.
