Εξάρχεια: Στο κεφάλι και το πρόσωπο πυροβόλησαν τον 35χρονο που εντοπίστηκε νεκρός – Πέντε κάλυκες βρέθηκαν στο σημείο

Ένας 35χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στα Εξάρχεια, στη συμβολή των οδών Καλλιδρομίου και Εμμανουήλ Μπενάκη, φέροντας πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και το πρόσωπο από πυροβολισμούς. Η ΕΛ.ΑΣ. διεξάγει έρευνες, έχοντας εντοπίσει πέντε κάλυκες στο σημείο.

EN ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Εύη Κατσώλη ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ 22:56, Σάββατο 13 Ιουνίου 2026 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 22:56, Σάββατο 13 Ιουνίου 2026 Κοινωνία

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ Τα βασικά σημεία του άρθρου Πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και το πρόσωπο είχε ο 35χρονος άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στα Εξάρχεια λίγο μετά τις 9 το βράδυ (13/6). Στο σημείο έχουν εντοπιστεί πέντε κάλυκες, ενώ περίοικοι άκουσαν πυροβολισμούς και ειδοποίησαν τις Αρχές. Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί πώς συνέβη η δολοφονία και να εντοπιστεί ο δράστης. Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του enikos.gr Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google Πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και το πρόσωπο είχε ο 35χρονος άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στα Εξάρχεια λίγο μετά τις 9 το βράδυ (13/6).
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. περίοικοι άκουσαν πυροβολισμούς και ειδοποίησαν τις Αρχές. Αστυνομικές δυνάμεις, που έσπευσαν στο σημείο και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Καλλιδρομίου και Εμμανουήλ Μπενάκη, αντίκρισαν νεκρό τον άνδρα.
Στο σημείο έχουν εντοπιστεί πέντε κάλυκες, ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί πώς συνέβη η δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί θα εξετάσουν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες στην περιοχή αλλά και τυχόν μαρτυρίες προκειμένου να εντοπίσουν τον δράστη.
Επίσης, μένει να διαπιστωθεί και το κίνητρο της δολοφονίας, αν πρόκειται δηλαδή για προσωπικές διαφορές ή κάτι άλλο. ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ Κοινοποίηση άρθρου ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ