Ποιος ήταν ο Μάριος Οικονόμου ο θάνατος του οποίου βύθισε στη θλίψη τον ποδοσφαιρικό κόσμο

Το 2013, ο Μάριος Οικονόμου ετοίμασε βαλίτσες για την Ιταλία και αποχώρησε από τα Γιάννενα για να συνεχίσει την καριέρα του στην ιταλική Κάλιαρι. Με την φανέλα της συγκεκριμένης ομάδας αγωνίστηκε σε μόλις έναν αγώνα πρωταθλήματος. Ήδη όμως, είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον μιας ακόμα ιταλικής ομάδας, της Μπολόνια. Το 2014 αποκτήθηκε από την Μπολόνια όπου στα τρία πρώτα χρόνια παραμονής του εκεί συμπλήρωσε 71 συμμετοχές πρωταθλήματος και 4 τέρματα.
Το 2017, ο ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε ως δανεικός για έναν χρόνο στη ΣΠΑΛ ενώ κατά το δεύτερο μισό της περιόδου, ακολούθησε νέος δανεισμός στην Μπάρι. Το καλοκαίρι του 2018 πήγε ως δανεικός στην ΑΕΚ και η απόδοσή του ήταν τέτοια που η ομάδα τον απέκτησε με μεταγραφή τον Ιανουάριο του 2019. Το Σεπτέμβριο του 2020, η Κοπεγχάγη ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάριου Οικονόμου, έναντι του ποσού του 1 εκατομμυρίου ευρώ.
Οι εθνικές ομάδες
Ο Μάριος Οικονόμου είχε αγωνιστεί όμως και στην εθνική Ελλάδος. Το 2012, ο ποδοσφαιριστής υπήρξε διεθνής με την Ελπίδων ενώ στις 24 Μαρτίου 2016 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Ελλάδα με προπονητή τον Μίχαελ Σκίμπε, στην εντός έδρας φιλική αναμέτρηση εναντίον του Μαυροβουνίου, όπου πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Κώστα Μανωλά.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies
Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή