Το γλέντι της Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι / REUTERS/Benoit Tessier

Στους δρόμους του Παρισιού βρέθηκαν για δεύτερη σερί ημέρα, οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν, αφού οι πρωταθλητές του Champions League επέστρεψαν στη βάση τους και ο κόσμος βγήκε για να τους υποδεχθεί και να τους αποθεώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά το χάος στη γαλλική πρωτεύουσα κατά τη διάρκεια του τελικού του Champions League, οι δρόμοι του Παρισιού γέμισαν ξανά κόσμο, με το κλίμα αυτή τη φορά να παραμένει πανηγυρικό, για την υποδοχή της Παρί Σεν Ζερμέν, μετά τη νέα κατάκτηση του τίτλου στη Βουδαπέστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε σήκωσε για δεύτερη σερί χρονιά το τρόπαιο του Champions League και οι οπαδοί των Παριζιάνων δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την επιστροφή της στην έδρα της. Ένα μικρό “πάρτι” στήθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα, με τους ποδοσφαιριστές της Παρί Σεν Ζερμέν να γνωρίζουν τιμές… ηρώων από τους οπαδούς τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι / REUTERS/Benoit Tessier

Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε με 4-3 την Άρσεναλ στα πέναλτι και κατέκτησε back to back το Champions League.