Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (19/05) στην εθνική οδό Βόλου – Λάρισας στο ύψος του Σέσκλου με μια νταλίκα να καταλήγει αναποδογυρισμένη εκτός οδοστρώματος.

Οδηγός νταλίκας έχασε τον έλεγχο του οχήματος για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο με αποτέλεσμα να βγει εκτός οδοστρώματος στην εθνική οδό Βόλου – Λάρισας

Ο οδηγός της απεγκλωβίστηκε και διακομίστηκε για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 2.30 το μεσημέρι της Τρίτης (19/5), όταν, όπως αναφέρει το magnesianews.gr, οδηγός νταλίκας που κινούνταν στην εθνική με κατεύθυνση τον Βόλο, φέρεται να έχασε τον έλεγχο του βαρέος οχήματός του για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

H νταλίκα ντεραπάρισε εγκλωβίζοντας για λίγο τον οδηγό της, ο οποίος κατάφερε να βγει σώος, έχοντας μόνο κάποιες μελανιές.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες για να απεγκλωβίσουν τον άνδρα, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η τροχαία απέκλεισε το σημείο, ενώ διενεργεί προανάκριση για να διαπιστώσει τα αίτια του συμβάντος.