Ν. Ανδρουλάκης: Εισπράττω 1.000 ευρώ τον μήνα από το ακίνητο… Δέχομαι επίθεση δολοφονίας χαρακτήρα

Παρασκευή, 15 Μαΐου 2026, 8:49 πμ

ΒΙΝΤΕΟ

Συκοφάντη, χαρακτήρισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, τον Άδωνι Γεωργιάδη μιλώντας στο Action 24, για το ακίνητο που έχει ενοικιάσει στο δημόσιο… Ενώ τόνισε πως η διαγωνιστική διαδικασία για την εκμίσθωση του ακινήτου έγινε και ολοκληρώθηκε επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή το 2009. Επίσης, πρόσθεσε ότι στη συνέχεια και αφού έληγαν οι μισθώσεις το Δημόσιο προχώρησε σε μονομερείς ανανεώσεις της σύμβασης, καθώς δεν έβρισκε ακίνητο που να πληροί τις προδιαγραφές. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι τα έσοδα που εισπράττει από το ακίνητο είναι 1.000 ευρώ τον μήνα μετά τους φόρους.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δέχομαι μια επίθεση τις τελευταίες ημέρες που έχει να κάνει με τη γνωστή επίθεση που δέχομαι μετά από τις υποκλοπές. Ο πρωθυπουργός το παίζει καλός και άλλοι, όπως και φιλικά ΜΜΕ αναλαμβάνουν τη δολοφονία χαρακτήρα. Μιλάνε τώρα για ηθική και νομιμότητα. Εγώ είμαι και ηθικός και νόμιμος. Κάποιοι άλλοι είναι ανήθικοι και παράνομοι», δήλωσε μεταξύ άλλων o κ. Ανδρουλάκης.

Αναφερόμενος στον υπουργό Υγείας είπε ότι πήρε ένα δημοσίευμα και άρχισε να λέει ότι λίγο πριν από το πρώτο μνημόνιο εγώ νοίκιασα το ακίνητο, ενώ «το ακίνητο αυτό νοικιάστηκε με ανοικτό διαγωνισμό πρώτη φορά στο δημόσιο το 2004. Συμμετείχαν άλλες 10 προσφορές και τελικά επελέγη από την Κτηματολόγιο το δικό μας ακίνητο για να δοθεί στην τουριστική αστυνομία που το νοίκιασε το κτήριο ήταν νεόδμητο».

Συνεχίζοντας ανέφερε πως «Έμειναν κάποια χρόνια και μετά έγινε νέος διαγωνισμός. Η επιλογή έγινε επί ΝΔ το Μάιο 2009. Γιατί υπεγράφη επί ΠΑΣΟΚ; Γιατί έγιναν εκλογές. Η κυβέρνηση Παπανδρέου υλοποίησε την απόφαση του Κτηματολογίου που είχε ληφθεί επί ΝΔ. Είναι ψεύτης και συκοφάντης δηλώνοντας ότι με ευνόησε ο Γιώργος Παπανδρέου. Οι προσφορές άνοιξαν επί Κ. Καραμανλή και ΝΔ η δική μας προσφορά ήταν του μειοδότη και έτσι επελέγη. Υπήρχε και άλλη προσφορά, έγινε έλεγχος αλλά το κτήριο είχε σοβαρά νομικά ζητήματα ήταν υποθηκευμένο. Επέλεξαν τη φθηνότερη προσφορά χωρίς κανένα φορτίο».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε στο ότι δόθηκαν χρήματα στην οικογένειά του για να ανακαινιστεί. «Δεν δόθηκε ούτε ευρώ. Ο κ. Γεωργιάδης χρησιμοποίησε μάλιστα τον όρο «το χρέπι του Ανδρουλάκη». Το χρέπι ήταν νεόδμητο. Πώς γίνεται να είναι χρέπι κτήριο 5ετίας. Τα χρήματα τα έδωσε Κτηματολόγιο επειδή ήταν η τουριστική αστυνομία, είχε κελιά και ήθελαν να το διαμορφώσουν καταλλήλως» και συμπλήρωσε, «Είπε ο κ. Γεωργιάδης ότι έχω εισπράξει 1,5 εκ, ευρώ. Μετά είπε 1,2 εκατομμύρια ευρώ. Ψέματα. Έχω εισπράξει 1.000 ευρώ κάθε μήνα μεσοσταθμικά. Αυτά που είπε ότι μασαμπούκιασε ο Ανδρουλάκης, είναι συκοφάντης. Έχω εισπράξει 1.000 ευρώ τον μήνα μεσοσταθμικά μετά φόρου».