“Οπλισμένοι” με υπομονή θα πρέπει να είναι και σήμερα οι οδηγοί, με την κίνηση στους δρόμους να είναι ιδιαίτερα αυξημένη.
Με καθυστερήσεις διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στους δρόμους του λεκανοπεδίου. Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα.
Καθιερωμένα πλέον, τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται και στα δύο ρεύματα του Κηφισού. Στο ρεύμα προς Πειραιά, η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη από το ύψος της Μεταμόρφωσης μέχρι και τη λεωφόρο Αθηνών.
Αντίστοιχα, στο ρεύμα προς Λαμία εντοπίζονται καθυστερήσεις από το ύψος της Λένορμαν μέχρι και την Αχαρνών.
Σημαντικές καθυστερήσεις υπάρχουν και στην Αττική Οδό. Στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο υπάρχουν προβλήματα από Φυλής έως Ηράκλειο, στην έξοδο για Λαμία και από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο:
20′-25′ από Φυλής έως Ηράκλειο,
10′-15′ στην έξοδο για Λαμία. https://t.co/Nc4n3xHtCI— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) April 22, 2026
Στο κέντρο της Αθήνας τώρα, προβλήματα εντοπίζονται στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού από το ύψος του Άγιου Σώστη μέχρι τη συμβολή με την Αμαλίας, στα δύο ρεύματα της Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην Κωνσταντινουπόλεως, στη Βασιλίσσης Σοφίας, αλλά και στην άνοδο της Αλεξάνδρας.
Προβλήματα υπάρχουν και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισίας, κυρίως στο ύψος του Νέου Ψυχικού και στο Μαρούσι, στο ρεύμα της καθόδου, ενώ σε χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα και στη λεωφόρο Μεσογείων.
Μετ’ εμποδίων διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων και στη λεωφόρο Αθηνών, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, από το ύψος του Χαϊδαρίου μέχρι και την Εθνική Οδό.
