4 ώρες πριν
Να μ’ αγαπάς: Ο Μιχάλης παρακολουθεί την Ζωή Νάντια Ρηγάτου 15:22, Πέμπτη 16 Απριλίου 2026 Media & Τηλεοπτικά Νέα Ο Θεόφιλος φέρνει μεγάλη αναστάτωση με την απόφασή του να κάνει ειρήνη με τον Μανιάτη, στο νέο επεισόδιο της σειράς “Να μ’ αγαπάς” σήμερα στις 20:00 στον Alpha.
Η ανακοίνωση της απόφασης του Θεόφιλου, ότι δέχεται να κάνει ειρήνη με τον Άγγελο, φέρνει τα πάνω κάτω στο σπίτι των Καλλιγά.
Ο Ορφέας και ο Χάρης είναι σύμφωνοι στην συνεργασία τους με τον Άγγελο, ενώ Σοφία και Εβίτα αντιδρούν αρνητικά.
Μιχάλης και Έλλη βγαίνουν ραντεβού, με τον πρώτο να αποσπά πληροφορίες από την Έλλη για την Ζωή.
Ο Λευτέρης είναι σε άσχημη κατάσταση, καθώς δεν γνωρίζει που βρίσκεται η Άννα και αντιδρά έντονα στο οικογενειακό τραπέζι.
Ο Χάρης λέει στην Κατερίνα να προχωρήσει, καθώς δεν της κάνει καλό ο ίδιος και ο Αχιλλέας φαίνεται να αναπτύσσει συναισθήματα γι’ αυτήν.
Ο Ορφέας ζητά από τον Χάρη να συμφιλιωθεί με τον Λευτέρη, αλλά αυτός αρνείται, ενώ συνεχίζει ότι πρέπει να αποδεχτεί τουλάχιστον την Φωτεινή και τον αδερφό του Μάκη. ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ισραήλ: Πλήγμα κατέστρεψε την τελευταία γέφυρα που συνέδεε τον νότιο Λίβανο με την υπόλοιπη χώρα – ΒΙΝΤΕΟ Τεχεράνη: «Εξίσου σημαντική η κατάπαυση του πυρός στον Λίβανο όσο και στο Ιράν» Βελόπουλος: Για την Ελληνική Λύση, η ηθική και η πολιτική είναι έννοιες αχώριστες – Εκλογές εδώ και τώρα Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: Ο κόσμος συζητάει ολοένα και περισσότερο πώς θα φύγει αυτή η κυβέρνηση Θεόφιλος και Βέρα έρχονται πιο κοντά.
Το σχέδιο του Μιχάλη αναβάλλεται με την παρουσία του Λευτέρη στο ξενοδοχείο.
Ο Ορφέας κάνει έκπληξη στην Φωτεινή, το καινούριο τους σπίτι.
Ο Θεόφιλος ανακοινώνει σε όλους ότι αποφάσισε να κάνει ειρήνη με τον Μανιάτη… Ο Μιχάλης αποσπά από την Έλλη πληροφορίες για την Ζωή… Ο Ορφέας ζητά από τον Χάρη να αποδεχτεί τον Μάκη ως αδερφό του… Δείτε το trailer: ΣΕΙΡΑ Μοιράσου το: Κορυδαλλός: Έκρηξη σε συνεργείο μηχανών – Ένας τραυματίας Γεωλόγοι αποκαλύπτουν ότι η σύγκρουση Κεντρικής και Νότιας Αμερικής συνέβη νωρίτερα απ’ ό,τι πιστεύαμε Δευτερολογία Μητσοτάκη στη Βουλή: Η κα Κωνσταντοπούλου δεν είχε να πει μία κουβέντα για την υγεία του κ. Μυλωνάκη
Κεφαλονιά: Ξεσπά ο πατέρας της 19χρονης Μυρτούς – «Τα υποκείμενα αυτά με κατέστρεψαν, είχαν σχέδιο, το παιδί μου ήταν άβγαλτο»
