Θάνατο από ασφυξία έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για την 59χρονη που βρέθηκε νεκρή σε μονοκατοικία στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Δευτέρας (30/3). Ads Ως μέσο τέλεσης του εγκλήματος εκτιμάται το λουρί από την τσάντα της γυναίκας, που ήταν περασμένο γύρω από τον λαιμό της κατά τον εντοπισμό του πτώματος της.
Επιπλέον, στο πρόσωπό της εντοπίστηκε χτύπημα στην περιοχή του ματιού, με την ιατροδικαστική εξέταση να εκτιμά ότι προκλήθηκε από μπουνιά. Πληροφορίες αναφέρουν πως δεν προέκυψαν ευρήματα σεξουαλικής κακοποίησης.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία, στη μονοκατοικία δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι έλειπαν προσωπικά αντικείμενα της 59χρονης όπως για παράδειγμα έγγραφα και κοσμήματα. Ads Στελέχη του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Β. Ελλάδας αναμένουν να πάρουν απαντήσεις από το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε στο σπίτι. Η τηλεφωνική συσκευή εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.
Σημειώνεται ότι η 59χρονη ζούσε μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας, ενώ είχε επιλέξει να αγοράσει τη μονοκατοικία στον Εύοσμο για να είναι κοντά σε συγγενικά της πρόσωπα.