Διαδοχικά τροχαία και παράσυρση στην Εγνατία Οδό
Κάνε εγγραφή στο newsletter του News24/7 για να λαμβάνεις κάθε μέρα τα σημαντικότερα θέματα στο inbox σου
Toggle Menu
Ροή Ειδήσεων
Close Side Menu
Ελλάδα
Τροχαία Ατυχήματα
Διαδοχικά τροχαία και παράσυρση στην Εγνατία Οδό – Πληροφορίες για δύο σοβαρά τραυματίες
Διαβάζεται σε 1′
Εγνατία Οδός (φωτογραφία αρχείου)
ISTOCK
Διαδοχικά τροχαία και παράσυρση πεζού σημειώθηκαν στην Εγνατία Οδό. Συγκεχυμένες οι πρώτες πληροφορίες. Τι αναφέρουν. NEWSROOM
28 Μαρτίου 2026 16:37
share this on facebook
share this on twitter
share this on linkedin
share this on messenger
share this on messenger
Διαδοχικά τροχαία και παράσυρση πεζού σημειώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (28/03) στην Εγνατία Οδό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ως αποτέλεσμα δύο άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά και βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Νωρίτερα, οι πρώτες πληροφορίες της ΕΡΤ, έκαναν λόγο και για δύο νεκρούς, χωρίς, ωστόσο, να επιβεβαιόνται οι αναφορές.
Όπως μεταδίδει το epiruspost, το πρώτο τροχαίο έγινε στο ρεύμα προς Ηγουμενίτσα όταν ΙΧ εξετράπη αρχικά της πορείας του και στην συνέχεια συγκρούστηκε με νταλίκα που κινούνταν στο ίδιο ρεύμα.
Το δεύτερο έγινε στο ίδιο σημείο, αλλά στο ρεύμα προς Ιωάννινα, όταν όχημα της παραχωρησιούχου σταμάτησε για να συνδράμει στο τροχαίο. Ωστόσο, ένας από τους υπαλλήλους της εταιρείας, κατεβαίνοντας στο οδόστρωμα, παρασύρθηκε από άλλο διερχόμενο όχημα.
Ο αυτοκινητόδρομος έχει κλείσει και στα δύο ρεύματα.
Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.
Λόγω των τροχαίων, αυξημένη είναι η κίνηση στο σημείο με τα οχήματα να παραμένουν ακινητοποιημένα. Δημοφιλή Άρθρα
