Πέμπτη26.03.2612:05

Πολύ μεγάλη ένταση στο πλατό του Πρωινό την Πέμπτη, όταν ο Πάνος Κατσαρίδης σχολίασε αυτά που είχε πει μερικά λεπτά νωρίτερα στον αέρα του Buongiorno ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την εκπομπή του Κώστα Τσουρού. Ο Γιώργος Λιάγκας έγινε έξαλλος και μεταξύ άλλων ανέφερε πως τέτοιου είδους θέματα δεν ενδιαφέρουν τους τηλεθεατές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Πάνος Κατσαρίδης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εμένα μου λένε ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε σήμερα για ευτελισμό. Οι εργαζόμενοι της εκπομπής του Κώστα Τσουρού ανεβάζουν στόρι και λένε… Οι ευτελισμένοι άνθρωποι που δουλεύουν με το 0,8%».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας τον διέκοψε και είπε με ιδιαίτερη ένταση: «Δεν θέλω να το αναπαράξω άλλο αυτό, έλεος πια και δεν αφορά και τον κόσμο. Ας παράξουμε κανένα θέμα να το πούμε στον κόσμο. Το να μιλάμε συνέχεια αν βρίζεται ο ένας με τον άλλον, δεν μου αρέσει πια. Πιστεύετε ότι ενδιαφέρει τον κόσμο τι είπε ο Τσουρός και ο Ουγγαρέζος; Πραγματικά πιστεύεις Πάνο μου ότι ενδιαφέρει κανέναν; Γιατί το ανέφερες αυτό δηλαδή; Σε παρακαλώ πολύ»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αναφέραμε πριν τι είπε ο Θοδωρής Ρακιντζής. Δεν μπορούμε να αναφέρουμε τι είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος;», αναρωτήθηκε ο Πάνος Κατσαρίδης και ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε σε ακόμα υψηλότερους τόνους: «Κανένα θέμα έχεις να μας πεις; Δεν τα θεωρώ θέματα αυτά. Ας βρεθούν σε έναν αχυρώνα και ας το λύσουν οι δυο τους».

«Συγγνώμη σας ζητώ! Συγγνώμη. Και θα προσπαθήσω από εδώ και πέρα, όσο είμαι εδώ τρεις μήνες ακόμα να ασχολούμαι λιγότερο με το κομμάτι της τηλεόρασης», κατέληξε ο παρουσιαστής.