Για τις 15 με 30 Αυγούστου μετακινήθηκε το κλείσιμο του Εθνικού Σταδίου Χανίων – που είχε προγραμματιστεί για σήμερα Δευτέρα – προκειμένου να γίνουν μετρήσεις στα φώτα των πυλώνων και να μην διακοπούν οι προπονήσεις αθλητών, μετά τις έντονες αντιδράσεις  τεσσάρων συλλόγων– σωματείων και την παρέμβαση της Υφυπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Σέβης Βολουδάκη.

Υπενθυμίζεται πως η προπόνηση 700 περίπου αθλητών, παραλίγο να βρεθεί στον… αέρα, σε περίοδο αγωνιστικής προετοιμασίας κι ενώ μέχρι τις 5 Απριλίου είχαν επίσης προγραμματιστεί οι εξετάσεις μαθητών σε αγωνίσματα για την εισαγωγή τους σε Στρατιωτικές σχολές, δείτε ΕΔΩ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα το πρωί η εταιρία είχε προχωρήσει στο κλείσιμο του Σταδίου Χανίων και εγκαταστήσει εξοπλισμό ενώ είχε απευθυνθεί και στην Αστυνομία, προκειμένου να συνεχίζει απρόσκοπτα τις εργασίες της.

Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση των τεσσάρων αθλητικών συλλόγων, Ελ. Βενιζέλος, Κύδων, Νέαρχος και Αίολος, που ζήτησαν την παρέμβαση της Υφυπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Σέβης Βολουδάκη, μετά από ενέργειες της οποίας, αποσύρθηκε ο εξοπλισμός, τα απαγορευτικά κιγκλιδώματα εισόδου και το απόγευμα της Δευτέρας οι αθλητές κατάφεραν να εισέλθουν στον χώρο του σταδίου και να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους.

Την ικανοποίηση του για την εξέλιξη εξέφρασε ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ και πρόεδρος του Συλλόγου Ελευθέριος Βενιζέλος, Γιώργος Γιατρουδάκης ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες του στην κα Βολουδάκη καθώς και στον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά.