website analysis Νεκρός 17χρονος στην Κόρινθο από μαχαιριές και ένας 19χρονος τραυματίας από μαχαίρι -Τι εκτιμούν ότι συνέβη – Epikairo.gr

Θρίλερ στην Κόρινθο όπου ένας 17χρονος έχασε τη ζωή του από μαχαιριές.

Την ίδια ώρα, στο Λουτράκι ένας 19χρονος προσήλθε στο νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι.

Το σενάριο που εξετάζεται είναι τα δύο περιστατικά να συνδέονται και οι δύο νεαροί ενδεχομένως να μετείχαν σε κάποια συμπλοκή, είτε μεταξύ τους είτε ευρύτερη.

Τον 17χρονο μετέφερε νεκρό στο Νοσοκομείο Κορίνθου ο αδελφός του.

Την ίδια ώρα προσήλθε στο Νοσοκομείο Λουτρακίου με τραύματα από μαχαίρι ο 19χρονος. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως τραυματίστηκε σε τροχαίο. Ωστόσο, οι γιατροί εκτιμούν ότι πρόκειται για ψευδή ισχυρισμό και ότι ο 19χρονος είναι σίγουρα τραυματισμένος από μαχαίρι.

Εν τω μεταξύ, ούτε ο αδελφός του 17χρονου που έχασε τη ζωή του έχει πει στην ΕΛ.ΑΣ. το τι συνέβη και κατέληξε ο αδελφός του.

Το ενδεχόμενο που ερευνάται είναι ο 17χρονος και ο 19χρονος να συνεπλάκησαν μεταξύ τους ή να συμμετείχαν σε ευρύτερη συμπλοκή και ο τραυματίας να το αποκρύπτει.

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για να διαλευκανθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.